Kaart

Heerbaan 6

3470 Kortenaken Huis Te Koop
6 slaapkamers

Heb je interesse in een karaktervolle vierkantshoeve uit de jaren '30, compleet met schuur en bijgebouwen, gelegen op een vredige locatie in Vlaams-Brabant? We presenteren je graag dit juweeltje met een totale omvang van 1 ha 26 a 75 ca.

Het volledig ontmantelde hoofdgebouw biedt de perfecte start voor de realisatie van jouw droomproject. Alle vergunningen voor de verbouwing van de bestaande zonevreemde woning naar een B&B met vijf gastenkamers én een woongedeelte zijn reeds aanwezig!

De woning is echt charmant, met diverse authentieke kenmerken zoals een originele schuur, maalderij machines, voorzieningen voor kachels, ronde raambogen, groene houten deuren en meer. Het lange bijgebouw biedt een prachtig uitzicht op de omliggende velden en de centrale binnenplaats zorgt voor een unieke buitenbeleving.

Gelegen in Kersbeek Miskom, midden in de fruitstreek en flankerend tussen Tienen en Diest, deze woonplek heeft een landelijke charme.

Wil je de unieke sfeer van dit pand ervaren? Neem dan snel contact met ons op via admin@immodrome.be of bel ons op 016/ 23 47 23.

* * *

Heerbaan 6 - 3470 Kortenaken - Bent u op zoek naar een karakteristieke jaren '30 vierkantshoeve met schuur en bijgebouwen op een rustige locatie in Vlaams-Brabant?
Dan hebben wij hier een parel voor u, dit perceel is 1 ha 26 a 75 ca groot.

Volledig gestript hoofdgebouw zodat u meteen kan beginnen met de opbouw van uw dromen.
Mét vergunning voor verbouwing van bestaande zonevreemde woning tot omvormen naar B&B met 5 gastenkamers en woning!
Deze karakteristieke en zeer charmante woning is voorzien van diverse sfeervolle authentieke details zoals oorspronkelijke schuur, maalderij machines, voorzieningen voor kachels, rondbogen aan de vensters, groene houten deuren en dergelijke.
Het lange bijgebouw heeft een schitterend zicht op de omringende velden. In het midden van het gebouw geniet je van de buitenruimte via de binnenkoer.

Tevens gelegen op een fijne landelijke woonlocatie in Kersbeek Miskom, te midden in de fruitstreek, tussen Tienen en Diest.

Graag een bezoek om de sfeer op te snuiven en weg te dromen? Neem dan snel contact op: admin@immodrome.be of bel 016/ 23 47 23.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Referentie
7Q7XA61HYZ4P
Makelaar Code
5741687
EPC Waarde
482 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Jan 2024
€495.000 / Immodrome
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com