Home Te Koop Huis 3470 Kortenaken
Dorpsstraat 25
Kaart

Dorpsstraat 25

3470 Kortenaken Huis Te Koop
148 m² wonen
500 m² perceel

Beginnend met een prijs als startpunt, kunnen biedingen vanaf dit bedrag worden overwogen. Alle aanbiedingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de huidige eigenaren.

Ontdek deze charmante woning in de Dorpsstraat van Kortenaken, een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een plek om 'thuis' te noemen. Hoewel de woning enige persoonlijke aanpassingen vereist, zijn de nieuwste technieken reeds geïntegreerd.

Op de begane grond wordt u verwelkomd door een ruime hal die u naar een open leefruimte leidt. Deze ruimte, doordrenkt van natuurlijk licht, beschikt over een woonkamer, keuken en voldoende opslagruimte. Ga naar de tweede verdieping en ontdekt twee grote slaapkamers, evenals een onlangs gerenoveerde badkamer met een douche, dubbele wastafel en toilet.

Voor extra ruimte kunt u de zolder bereiken via een vaste trap, waar u een derde slaapkamer of hobbyruimte kunt creëren. De zolder is efficiënt geïsoleerd met 18 cm aan isolatiemateriaal, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van het huis.

De woning wordt bovendien verwarmd door een gloednieuwe gascondensatieketel uit 2021. Geen verplichte renovaties! Bovendien heeft de woning een gescheiden rioleringssysteem. Zorg ervoor dat u deze kans niet mist om uw droomhuis te bemachtigen!

* * *

Dorpsstraat 25 - 3470 Kortenaken - De prijs is een vanafprijs, u kan bieden vanaf dit bedrag. Elk bod wordt overgemaakt aan de eigenaars.

Deze charmante woning, gelegen in de Dorpsstraat in Kortenaken, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een gezellige thuis. Op te frissen naar eigen smaak, reeds voorzien van de nieuwste technieken.
Op het gelijkvloers vindt u een ruime inkomhal die leidt naar een open leefruimte met overvloedig natuurlijk licht, bestaande uit een woonkamer, keuken en handige bergruimte. De tweede verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer, compleet met douche, dubbele wastafel en toilet. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, die mogelijkheden biedt voor een derde slaapkamer of hobbyruimte.
De zoldervloer is geïsoleerd met 18 cm isolatie. Verder wordt de woning verwarmd door een gascondensatieketel uit 2021. Geen renovatieverplichting! Gescheiden riolering.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
500 m2
Bewoonbare oppervlakte
148 m2
Referentie
RUDP87SY0ORU
EPC Waarde
393 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240228-0003152252-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Apr 2024
€230.000 / ERA immopunt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com