Kaart

3470 Kortenaken Huis Te Koop
330 m² wonen
13.039 m² perceel
4 slaapkamers
€1.295.000
Lening simuleren

Het geheel is gelegen in Kortenaken, niet ver van de dorpskern. Hierdoor zijn scholen, winkels, bushaltes... op wandelafstand. Kortenaken zelf is een rustige en landelijke gemeente, die deel uitmaakt van het Hageland. De eigendom bestaat onder meer uit een recent gerenoveerde woning (2022) met aangelegde tuin en zwemvijver, bijgebouwen met (mogelijkheid tot bijvoorbeeld) appartement/bureau, garage/atelier, 2 stallen en opslagruimte, een buitenpiste, omheinde weilanden met schuilstal, een garage voor een paardenvrachtwagen en diverse aanhorigheden.

De woning zelf is een open bebouwing, recent gerenoveerd in 2022. Ze beschikt over een dubbele inpandige garage (met automatische poort), 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), een dressing, 2 badkamers (waarvan één met inloopdouche en de andere met ligbad en toilet), een apart toilet, een mooie leefruimte en een prachtige woonkeuken ingericht met toestellen. De woonkeuken biedt eveneens toegang tot het zonneterras met pergola en biedt een vrij uitzicht op de achtertuin. Verdere bijzonderheden: aircosysteem, 40 zonnepanelen, zonnetenten, een alarminstallatie en de inbouwarmaturen.

De totaaloppervlakte van het geheel bedraagt maar liefst ca. 1,3ha, waardoor er voldoende ruimte is voor een grote aangelegde en verzorgde tuin met zwemvijver. Verscheidene bijgebouwen achter en naast de woning bieden plaats en mogelijkheden: appartement, bureau, 2 paardenstallen met automatische drinkbakken, garage/atelier, garage voor een (paarden)vrachtwagen, opslagruimte, ... De charmante tuin loopt over in de omheinde weilanden (2m hoog) met grote en comfortabele schuilstal met 2 paardenstallen. Elektriciteit en automatische drinkbakken zijn ook hier aanwezig. Het weiland beschikt tevens over een uiterst gemakkelijke achteringang (toegang via een aanpalende straat).Ten slotte is er ook een verlichte, gedraineerde buitenpiste van ca.20m x 40m terug te vinden.

Kortom, deze woning is een unieke kans voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en prachtig gerenoveerde woning met veel buitenruimte en mogelijkheden.
Benieuwd naar meer? Contacteer ons zeker om een bezoek in te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Grond oppervlakte
13.039 m2
Bewoonbare oppervlakte
330 m2
Referentie
BYPU2PAEBEQB
Makelaar Code
IF-4090
EPC Waarde
206 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20231228-0003093563-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€1.295.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com