Kaart

Wittebos 20

3472 Kortenaken Huis Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Het betreft hier een elegante, vrijstaande woning met bijbehorende loodsen op een royaal stuk grond van 16a 94ca. Zodra je door de voordeur stapt, heb je direct toegang tot het zitgedeelte en de woonkamer. De eethoek sluit aan op de woonkamer en er zijn zowel een gezellige leeshoek als een prettige veranda beschikbaar. De ruime leefkeuken is volledig uitgerust en biedt uitzicht op het terras. Daarnaast is er een badkamer met inloopdouche en was- en droogfaciliteiten aanwezig. Het zonneterras is een heerlijke plek om te ontspannen en biedt een fraai uitzicht op de tuin. Bijkomend zijn er nog een bijkeuken en een ruimte voor nutsvoorzieningen. Aangrenzend aan de woning liggen 2 loodsen, met respectievelijke oppervlaktes van 58 m² en 92 m². Op de eerste verdieping zijn er 3 royale slaapkamers en een inloopkast.
Met deze eigenschap kun je vele kanten op. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een bezoek ter plaatse. Optioneel te koop: achter de loodsen is er een weide van 71a 20ca.

* * *

Wittebos 20 - 3472 Kortenaken - Statige open bebouwing met loodsen op 16a 94ca Bij het betreden van de inkomhal heb je meteen toegang tot de zithoek en de living. De eetplaats is aansluitend op de living en er is een knusse leeshoek en een zeer aangename veranda. De leefkeuken is goed uitgerust en heeft zicht op het terras. Verder is er nog de badkamer met inloopdouche en aansluitingen voor de was- en droogkast. Op het zonneterras is het heerlijk vertoeven en heb je een mooi zicht op de tuin. Er is tevens nog een bijkeuken en een ruimte met de nutsvoorzieningen. Naast de woning bevinden zich 2 loodsen van enerzijds 58 m² en anderzijds 92 m². Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een dressing.
Dit pand biedt vele mogelijkheden, aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak ter plaatse. Optioneel aan te kopen: achter de loodsen liggen er weilanden op 71a 20ca.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-2SC3GJ8JACT
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com