Home Huis 3070 Kortenberg
Populierenlaan 6
Kaart

Populierenlaan 6

3070 Kortenberg Huis
316 m² wonen
558 m² perceel
5 slaapkamers
€679.000

We zijn blij om deze prachtige, energiezuinige villa te koop aan te bieden, die in 2023 volledig wordt gerenoveerd. De woning is perfect gelegen nabij het centrum van Kortenberg, in een uiterst rustige en verkeersluwe buurt, ideaal voor gezinnen. De villa ligt dicht bij het Oude Abdij park, een sportcomplex, de gemeenteschool en tal van essentiële winkels.

Op een uitgestrekt perceel van ongeveer 550 m² biedt deze instapklare woning een royale bewoonbare oppervlakte van 330 m². Op de begane grond vind je een ruime inkomhal, een lichte woonkamer verbonden met een hypermoderne Amerikaanse keuken met kookeiland. Daarnaast beschikt de begane grond ook over drie ruime slaapkamers en een doucheruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee grote slaapkamers, een kantoorruimte en een luxe badkamer. Daarnaast heeft het pand een grote kelder, die plaats biedt aan een technische ruimte, een wasruimte en een inpandige garage voor twee auto's.

Met een grote bewoonbare oppervlakte, energie-efficiëntie, hoogwaardige afwerking, perfect georiënteerde tuin en rustige, maar centrale locatie, heeft dit huis tal van voordelige eigenschappen. Deze compleet gerenoveerde villa, gelegen in een van de rustigste straten van Kortenberg, is zeker een bezoek waard. Dit is een absolute aanrader en ideaal voor snelle beslissers!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Populierenlaan 6 - 3070 Kortenberg - Vlakbij het centrum van Kortenberg, gelegen in een uiterst rustige, verkeerssluwe en kindvriendelijke woonomgeving, nabij het Oude Abdij park, het sportcomplex, de gemeenteschool en vele onmisbare winkels, zijn wij verheugd, deze, in 2023, volledig, volgens de regels van de kunst, gerenoveerde en energiezuinige villa, met perfect georiënteerde tuin en nabij de autosnelweg (E40) te koop aan te bieden. Deze instapklare woning op een prachtig perceel van zo’n 550 m² en met een riante bruikbare-bewoonbare oppervlakte van maar liefst 330 m ² omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, een lichtrijke woonkamer met aansluitend de hypermoderne Amerikaanse maatkeuken met kookeiland. Verder beschikt deze trendy woning op het gelijkvloers nog over 3 volwaardige slaapkamers en over een doucheruimte. Op de 1ste verdieping zijn er nogmaals 2 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte en een hoogwaardig uitgeruste badkamer. Dit welgelegen eigendom bevat tevens een grote kelder, die beschikt over een technische -en wasruimte en over een inpandige garage voor 2 auto’s. De grote bewoonbare oppervlakte, de energiezuinigheid, de hoge afwerkingsgraad met veel maatwerk, de perfect georiënteerde tuin, de centrale doch zeer rustige ligging, … zijn niet te ontkennen pluspunten! Kortom, deze volledig, volgens de regels van de kunst, gerenoveerde villa, gelegen in één van de rustigste straatjes van Kortenberg, is zeker een bezoekje waard. Een absolute aanrader. Voor snelle beslissers!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 679.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.057
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Grond oppervlakte
558 m2
Bewoonbare oppervlakte
316 m2
Referentie
3IN3B-Y-XEYN
Makelaar Code
4228
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€679.000 / Immo Time
17 Jan 2024
€699.000 / Immo Time
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com