Home Huis 3070 Kortenberg
Populierenlaan 32
Kaart

Populierenlaan 32

3070 Kortenberg Huis
356 m² wonen
1368 m² perceel
7 slaapkamers
€890.000

* * *

Populierenlaan 32 - 3070 Kortenberg - Deze zeer ruime villa (356m² bebouwde m² + kelders) op een uiterst rustige ligging (verkeersluwe straat) en omringd door het groen, biedt u, buiten veel ruimte, tevens diverse mogelijkheden. In dat opzicht is deze woonst uniek. Deze woonst is ideaal voor een groot gezin (6 slaapkamers op de 1ste verdieping & een apart appartement van 52m² op het gelijkvloers), alsook als privé-woonst met een aparte vleugel (52 m²) voor een vrij beroep/praktijkruimte of een apart gastenverblijf. Zorgwonen of kangoeroewonen behoren hier zeker ook tot één van de mogelijkheden De tuin is ruim & verzorgd met de nodige privacy. Er is tevens een groot en overdekt, prachtig terras (50m²). De tuin is verder voorzien van 2 tuinhuizen en 1 serre.
Het pand heeft een gunstige EPC-waarde met een berekende energiescore kwh/m²/jaar = 214, label C. De verwarming geschiedt via een warmtepomp en in combinatie met zonnepanelen, zeer voordelig !

De indeling is als volgt:.
Gelijkvloers: een grote inkomhal met een apart WC-lokaal. Vanuit de inkomhal heeft u, aan de linkerzijde, toegang tot de aparte vleugel (52m², momenteel met woonfunctie, voorzien van een living/eetplaats, een slaapkamer, een keuken en een badkamer. - inclusief toilet). Via de inkomhal heeft u, via de rechterzijde, toegang tot een ruime woonkamer met open haard en een aparte bibliotheek met zicht op de tuin, een grote volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, een wasplaats met een douche en een apart WC-lokaal, een ruime garage voor 2 wagens met sectionaalpoort, een aparte bergruimte. Via de woonkamer/bibliotheek en de keuken heeft u toegang tot de tuin en het ruime overdekt terras. Er zijn eveneens twee autostaanplaatsen voor de garage.
Op de 1ste verdieping bevinden zich 6 slaapkamers met inbouwkasten, een apart WC-lokaal, een nachthal en een grote badkamer (hoekbad & douche).
Kelderverdieping, de woning is volledig onderkelderd, m.a.w. ruim 200m² aparte kelders, eveneens voorzien van een apart WC-lokaal. Een deel van de kelder is ingericht als voormalige muziekstudio.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 890.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1983
Grond oppervlakte
1368 m2
Bewoonbare oppervlakte
356 m2
Referentie
GHOK5LTNENG3
Makelaar Code
KW2023/3487
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Feb 2024
€890.000 / Mak Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com