Home Te Koop Huis 3070 Kortenberg
Eekhoornstraat
Kaart

Eekhoornstraat

3070 Kortenberg Huis Te Koop
182 m² wonen
255 m² perceel

Op zoek naar een nieuwe thuis? Ontdek deze prachtige, nieuw te bouwen driegevelwoning in Kortenberg. Met een oppervlakte van 182m2 en gelegen op een oostgericht perceel van 2a55ca, biedt deze woning u alle comfort en ruimte die u nodig heeft. De woning bevindt zich in een rustige residentiële buurt, dichtbij het centrum van Kortenberg.

De indeling bestaat uit een inkomhal, een gezellige woonkamer, een eetruimte met open keuken, een apart toilet en een handige berging. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er ook een zolder die nog volledig naar wens kan worden ingericht.

De plannen van de woning kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke voorkeuren, zowel qua indeling als materiaalkeuze. Bovendien voldoet de woning aan de huidige energienormen, dankzij onder andere zonnepanelen en driedubbel glas. Een inpandige garage behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De verkoop valt onder het btw-stelsel voor de constructie en verkooprechten voor de grond. Goed nieuws, er zijn twee percelen beschikbaar! Mis deze unieke kans niet en maak van deze woning uw droomhuis.

* * *

Eekhoornstraat - 3070 Kortenberg - Nieuw te bouwen driegevelwoning met een oppervlakte van 182m2 op een oostgericht perceel van 2a55ca, gelegen in een rustige residentiële buurt nabij het centrum van Kortenberg. De woning bestaat uit een inkomhal, een woonkamer, eetruimte met open keuken, een apart toilet en een berging. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. In te richten zolder. De plannen kunnen naar wens worden aangepast qua indeling en materiaalkeuze. De woning wordt gebouwd volgens de huidige energienormen met zonnepanelen, driedubbel glas etc… Inpandige garage mogelijk. Verkoop onder btw-stelsel (constructie) en verkooprechten (grond). Er zijn twee percelen beschikbaar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 460.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
255 m2
Bewoonbare oppervlakte
182 m2
Referentie
N9ZV6W04AKLE
Makelaar Code
Eekhoorn
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€460.000 / Keystones
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com