Home Te Koop Huis 3078 Kortenberg
Louis Andriesstraat 17
Kaart

Louis Andriesstraat 17

3078 Kortenberg Huis Te Koop
230 m² wonen
5 slaapkamers

Ontdek deze riante vijfslaapkamerwoning in het hart van Meerbeek, nabij Kortenberg. Met een bewoonbare oppervlakte van 230m² voldoet deze woning aan de Bijna Energie Neutraal (BEN) norm. De woning wordt aangeboden zoals ze nu is, zonder verdere afwerking. De geschatte kosten voor de afwerking bedragen €56.000, waarvoor offertes voorhanden zijn.

Deze energiezuinige woning, met een E-peil van ?20, biedt modern comfort, zowel binnen als buiten. Dankzij de BEN-norm geniet je vijf jaar lang van 50% korting op het kadastraal inkomen. Om dit lage E-peil te behalen, is de woning uitgerust met zonnepanelen, geothermische verwarming, driedubbel glas, een C+ ventilatiesysteem en vloerverwarming.

De woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidoosten met een sfeervol terras en een dubbele carport aan de zijgevel voor eenvoudig parkeren. Qua waterbeoordeling scoren zowel het perceel als het gebouw een A, wat wijst op een laag overstromingsrisico.

De verkoop vindt plaats onder registratie en de centrale ligging nabij winkels, horeca en openbaar vervoer zorgt voor talloze recreatiemogelijkheden en een vlotte woon-werkverbinding. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak. We begeleiden je graag door de plannen en het financiële aspect.

Maak nu je afspraak ter plaatse!

* * *

Louis Andriesstraat 17 - 3078 Kortenberg - Deze ruime woning met vijf slaapkamers, die voldoet aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) norm, biedt een bewoonbare oppervlakte van 230m² en is gunstig gelegen in het centrum van Meerbeek, in de buurt van Kortenberg. De woning wordt verkocht in de staat waarin ze momenteel verkeert, zonder verdere afwerking. De geschatte kosten voor verdere afwerking bedragen € 56.000, waarvoor offertes beschikbaar zijn.

Met een E-peil van ? 20 is deze woning voorzien van modern wooncomfort, zowel binnen als buiten. Door te voldoen aan de BEN-norm, krijg je gedurende vijf jaar 50% korting op het kadastraal inkomen. Om het E-peil zo laag mogelijk te houden, zijn moderne technieken toegepast zoals zonnepanelen, geothermische verwarming, driedubbel glas, ventilatiesysteem C+ en vloerverwarming. De woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin op het zuidoosten met een gezellig terras, en een dubbele carport langs de zijgevel voor gemakkelijk parkeren.

Wat de waterbeoordeling betreft, scoort het perceel en het gebouw beide een A, wat betekent dat er geen risico is op overstromingen. De verkoop gebeurt onder registratie. De ligging nabij winkels, horeca en openbaar vervoer biedt talloze recreatiemogelijkheden en zorgt voor een vlotte woon-werkverkeer. Als je meer informatie wenst, aarzel dan niet om een afspraak te maken. We begeleiden jou graag van A tot Z door de plannen en het financiële aspect.

Boek nu je afspraak ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 565.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
UVVR8U2A77NC
Makelaar Code
433-5935139
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€565.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com