Home Te Koop Huis 3723 Kortessem
Leeuwerstraat 11
Kaart

Leeuwerstraat 11

3723 Kortessem Huis Te Koop
112 m² wonen
925 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek deze charmante open bebouwing in de Leeuwerstraat te Kortessem, een woning met enorm veel potentieel die rustig gelegen is. Haar uitstekende ligging is te danken aan de nabijheid van verbindingswegen zoals de Tongersesteenweg en de Hasseltsesteenweg. Bovendien liggen alle faciliteiten binnen handbereik dankzij de korte wandelafstand naar het centrum van Kortessem.

Deze woning, gebouwd in 1959, bevindt zich op een prachtig perceel van 9A25CA en kan, mits de nodige renovaties, getransformeerd worden tot een ware parel. Bij binnenkomst in de ruime inkomhal word je meteen getroffen door de authenticiteit van de tegelvloer. Deze hal leidt naar de leefruimte, onderverdeeld in een zit- en eethoek, en vervolgens naar de keuken, die klaar is voor een opfrisbeurt.

De authentieke houten trap in de inkomhal leidt naar de bovenverdieping met twee slaapkamers en de badkamer. Extra voordelen van deze woning zijn de garagebox en extra tuinberging.

Ben je geïnteresseerd in dit pand vol potentieel? Neem dan snel contact op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be. Let op, de vermelde oppervlaktes zijn indicatief en De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Leeuwerstraat 11 - 3723 Kortessem - In Kortessem houden we in de Leeuwerstraat ter hoogte van nummer 11 halt bij deze charmante open bebouwing. De woning is rustig gelegen en heeft enorm veel potentieel. Dankzij de verbindingswegen Tongersesteenweg en de Hasseltsesteenweg heeft de woning een uitstekende ligging!
Het centrum van Kortessem bevindt zich op wandelafstand waardoor alle faciliteiten binnen handbereik liggen.
De woning werd in 1959 opgetrokken en is gelegen op een mooi perceel van 9A25CA. Mits de nodige opfris- en renovatiewerken kan je deze omvormen tot een ware parel.
We betreden de woning via de riante inkomhal waardoor de toon al onmiddellijk gezet wordt. De tegelvloer zorgt hier alvast voor de nodige authenticiteit.
De inkomhal geeft ons toegang tot de leefruimte welke is onderverdeeld in een zit- en eethoek. Vervolgens bereiken we de keuken. Deze is aan opfrissing toe waardoor je hier als koper volledig je eigen ding mee kan doen.
Het verdiep bereiken we via de authentieke houten trap in de inkomhal. Hier kunnen we reeds twee slaapkamers en de badkamer
Bijkomende troef aan de woning is dat er nog een garagebox en een bijkomende tuinberging voorzien is.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor dit pand met veel potentieel? Maak dan snel een afspraak via het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 197.000
Kadastraal Inkomen
€ 503
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
925 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
AWN3HT-GOFNV
Makelaar Code
919
EPC Waarde
692 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20231204-0003054764-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2024
€197.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com