Huis in Kortrijk - 1308164

Te Koop
Roggelaan 3, 8500 Kortrijk
€559.000

Huis Te Koop in Kortrijk Roggelaan 3

Deze villa in Kortrijk, die is gerenoveerd en split-level is, straalt originaliteit en elegantie uit. Bij binnenkomst in de ruime inkomhal wordt u begroet door prachtige parketvloeren en een sfeervolle open haard. Natuurlijk licht stroomt overvloedig binnen dankzij de grote raampartijen, creërend een gevoel van ruimte. De moderne keuken is een droom voor culinaire liefhebbers, uitgerust met de modernste apparatuur en stijlvolle afwerkingen. Er zijn vier ruime slaapkamers, waarvan één suite met een geïntegreerde badkamer, dubbele lavabo, inloopdouche en vrijstaand bad. Verder heeft de woning nog een aparte badkamer, een inpandige garage en wasplaats, alsook een zonnige tuin en terras. Neem contact met ons op voor een bezoek en misschien ontdekt u hier uw toekomstige thuis!

Met zijn architectuur en hoogwaardige afwerking straalt deze woning originaliteit en elegantie uit. Bij binnenkomst wordt u meteen begroet ruime inkomhal die u onmiddellijk leidt naar de living, compleet met prachtige parketvloeren en een sfeervolle open haard. De raampartijen laten overvloedig natuurlijk licht binnenstromen en creëren een gevoel van ruimte. De moderne open keuken is een ware droom voor culinaire liefhebbers. Uitgerust met moderne apparatuur en stijlvolle afwerkingen, is dit de ideale plek om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten met familie en vrienden. De villa beschikt over vier ruime slaapkamers, waarvan één een ware meesterlijke retraite is. Deze meesterlijke suite omvat niet alleen ruimte voor een eigen inloopkast, maar ook een prachtig geïntegreerde badkamer, voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche en vrijstaand bad. Daarnaast zijn er nog een aparte badkamer met douche en lavabo, die het gemak en comfort van deze woning compleet maken. De inpandige garage en wasplaats bieden praktisch gemak en extra opslagruimte. Buiten is er een zonnige tuin en een terras, waar u kunt genieten van zonnige dagen, buitenactiviteiten kunt organiseren en ontspannen momenten kunt doorbrengen. Deze gerenoveerde split-level villa in Kortrijk biedt een unieke levensstijl en een perfecte balans tussen eigentijdse elegantie en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek in te plannen en misschien uw toekomstige thuis te ontdekken!

Huis Te Koop in Kortrijk aan de Roggelaan 3 te 8500 Kortrijk - Immo Kortrijk - Huis Te Koop - Huis Kortrijk - Roggelaan Kortrijk - Roggelaan 3 8500 Kortrijk
Kenmerken
Type: Huis
Badkamers: 1
Slaapkamers: 4
Bewoonbaar: 246 m2
Grond Oppervlakte: 377 m2
Prijs: €559.000
Makelaarscode: 1205477
Ref: 9GKMS0G82FCH
Certificaten
EPC-waarde: 294 kWh/m2
EPC-cert: n/a
EPC-waarde
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning: Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht: n/a
Rechterlijke beslissing: n/a
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: n/a
Bestemming: Woongebied
Overstromingsgebied: n/a
Prijs Geschiedenis

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de volledige prijsgeschiedenis van dit Huis in Roggelaan, 3, 8500 Kortrijk? De prijsevolutie van dit pand is een belangrijke factor om meer te weten over dit Huis in Roggelaan, 3, 8500 Kortrijk. Voor een gedetailleerd overzicht en om de volledige evolutie van de prijsgeschiedenis van dit pand te bekijken, nodigen wij u uit om hier te klikken.

ERA Becue
ERA Becue
+32 ..toon nummer
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com
Bewaren Fout?
Bewaren