Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Kasteelstraat 4
Kaart

Kasteelstraat 4

8500 Kortrijk Huis Te Koop
612 m² wonen
61 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gerenoveerde herenhuis, nieuw op de vastgoedmarkt, boordevol authentieke, bewaarde details. Het is rustig gelegen in een zijstraat van de Rijselstraat en op steenworp afstand van de levendige markt van Kortrijk, vol winkels en eetgelegenheden.

Ervaar het comfort van wonen in dit energiezuinige pand vlakbij de bruisende oevers van de Leie aan de Broeltorens. Op het gelijkvloers heeft het huis een inkomhal met garderobe en gastentoilet, een droge kelder, een moderne, volledig uitgeruste keuken met kookeiland en opbergmogelijkheden. Geniet van de lichte eetruimte met toegang tot een stadstuin compleet met buitenhaard.

De eerste verdieping beschikt over een mezzanine, die gemakkelijk kan worden omgezet in een knusse zithoek of een ruime slaapkamer. De tweede verdieping biedt een mooie badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet, een ruime slaapkamer en een technische ruimte/wasruimte. De geïsoleerde zolderruimte op de derde verdieping kan omgebouwd worden tot twee extra slaapkamers.

Dit pand blinkt uit in duurzaamheid en kwaliteit en is afgewerkt met oog voor detail. Bezoek deze eigendom direct van de eigenaren en ontdek de vele voordelen.

Ervaar de toegevoegde waarde van recente renovaties met kwalitatieve materialen, domotica, nieuwe riolering en de nieuwste generatie warmtepomp voor verwarming en koeling.

Profiteer bovendien van de gunstige locatie: op loopafstand van de markt, dicht bij openbaar vervoer en makkelijk toegankelijk via de E17/E40.

Contacteer de eigenaar direct op 0477/28.51.08 om dit herenhuis te bezichtigen zonder tussenkomst van een makelaar. Overweegt u zelf uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaarskosten dankzij onze bewezen succesformule.

* * *

Kasteelstraat 4 - 8500 Kortrijk - Nieuw op de vastgoedmarkt, een mooi en stijlvol gerenoveerd herenhuis met authentiek bewaarde elementen.
De eigendom is gelegen in een rustige zijstraat van de Rijselstraat, op wandelafstand van de markt van Kortrijk met zijn talrijke winkels & horeca. Het pand biedt u een comfortabele woonomgeving in een energetisch concept dichtbij de bruisende leieboorden aan de Broeltorens.

De woning bestaat uit volgende indeling op het gelijkvloers; een inkomhal met vastiaireruimte en gastentoilet, een droge kelder, een tijdloze volledig geïnstalleerde keuken met kookeiland en voldoende opbergruimte, een lichtrijke eetplaats met toegang tot het stadstuintje voorzien van tuinhaard;

Op de eerste verdieping bevindt zich de tussenverdieping (mezzanine) die kan ingericht worden als gezellige zithoek of eventueel een ruime slaapkamer;

Op de tweede verdieping is er een knappe badkamer met inloopdouche - ligbad - dubbele wastafel en toilet, een ruime slaapkamer en een technische ruimte/wasplaats;

Op de derde verdieping bevindt zich de ruime geïsoleerde zolderruimte die kan ingericht worden als 2 extra slaapkamers.

EPC 251 kWh/m2 (C-Label) UC2387837

Dit pand is afgewerkt in duurzame en hoogwaardige materialen met oog voor detail. Bezoek deze eigendom rechtstreeks van de eigenaars en ontdek er de vele troeven.

+ Recente totaalrenovatie met kwalitatieve materialen
+ Domotica aanwezig
+ Nieuwe afvoeren en leidingen
+ Verwarming met laatste generatie warmtepomp (verwarmen + koelen)
+ Warmtepompboiler
+ Gescheiden riolering
+ Rustige ligging op wandelafstand van de markt, openbaar vervoer en dichtbij de invalswegen E17/E40

KOOP DIT HERENHUIS RECHTSTREEKS VAN DE EIGENAAR!

0477/28.51.08

DEZE EIGENDOM WORDT VERKOCHT ZONDER VASTGOEDMAKELAAR!

Ook beslist om uw eigendom te verkopen? Bespaar de makelaar dankzij onze reeds bewezen succesformule.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
61 m2
Bewoonbare oppervlakte
612 m2
Referentie
VCZJXYYLJ1BP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet van toepassing
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€449.000 / Home2sell
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com