Home Huis 8500 Kortrijk
Burgemeester Gillonlaan 32
Kaart

Burgemeester Gillonlaan 32

8500 Kortrijk Huis
260 m² wonen
275 m² perceel
3 slaapkamers
€425.000

Ontdek dit charmante herenhuis, strategisch gelegen in de populaire Elisabethwijk in Kortrijk. Op slechts 10 minuten loopafstand of 2 minuten fietsen van zowel de Grote Markt als het station, is deze woning een ware parel in de stad. Deze instapklare woning werd in 2015 volledig gerenoveerd en is perfect voor de moderne stadsbewoner.

Niet alleen de locatie is uitstekend, maar het huis zelf heeft ook heel wat te bieden. Zo is er een onderhoudsvriendelijke stadstuin waar je heerlijk kunt relaxen na een drukke werkdag. De woning scoort hoog op leefbaarheid, met alle essentiële voorzieningen zoals apotheken, scholen, winkels, parken, een sporthal en een ziekenhuis nabij. Dit resulteert in een indrukwekkende Mobiscore van 9/10.

Parkeren is geen probleem dankzij twee privéparkeerplaatsen voor de deur en extra openbare parkeergelegenheid aan de overkant van de straat. Het interieur van het herenhuis is ruim en licht met meer dan 200 m² leefruimte. De indeling omvat drie comfortabele slaapkamers, een moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een knusse marmeren haard. Met een karaktervolle open trap en een groene stadstuin van 50 m² voelt dit huis als een echt thuis.

Daarnaast beschikt de woning over een volledig onderkelderde ruimte die plaats biedt aan twee auto's, evenals een geïsoleerde, lichte zolder met veel potentieel.

Bezoek het kijkweekend op 23 en 24 maart om je toekomstige thuis te ontdekken. Mis deze kans niet! Ga voor meer informatie naar www.burgemeestergillonlaan32.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burgemeester Gillonlaan 32 - 8500 Kortrijk - Ontdek dit charmante herenhuis in de geliefde Elisabethwijk, strategisch gelegen in het bruisende hart van Kortrijk, op slechts 10 minuten lopen (2 minuten fietsen) van zowel de Grote Markt als het station.

De woning, instapklaar na een renovatie in 2015, biedt niet alleen een uitstekende locatie maar ook een onderhoudsvriendelijke stadstuin, ideaal voor genieten en ontspannen. Met alle essentiële voorzieningen op een steenworp afstand, inclusief apotheken, scholen, winkels, parken, sporthal en een ziekenhuis, heeft deze woning een indrukwekkende Mobiscore van 9/10.

Voor het gemak zijn er twee parkeerplaatsen direct voor de deur en extra ruime, openbare parkeergelegenheid aan de overkant, kosteloos en gemakkelijk toegankelijk.

Dit herenhuis biedt een bewoonbare oppervlakte van meer dan 200 m², 3 slaapkamers, een moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken, een gezellige haard in marmer, een karaktervolle open trap, en een onderhoudsvriendelijke stadstuin van 50 m². De woning beschikt tevens over een volledig onderkelderde ruimte met plaats voor 2 auto's en een geïsoleerde, lichtrijke zolder met mogelijkheden.

Met een kijkweekend op 23 en 24 maart, is dit de perfecte gelegenheid om jouw toekomstige thuis te ontdekken. Mis het niet!

Verdere details op: www.burgemeestergillonlaan32.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.179
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1962
Grond oppervlakte
275 m2
Bewoonbare oppervlakte
260 m2
Referentie
69Z98M9E3C1V
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€425.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com