Kaart

8500 Kortrijk Huis
133 m² perceel
3 slaapkamers
€305.000

Kom kennismaken met deze karakteristieke en lichte burgerwoning op de Elfde-julilaan 70. Gelegen in een rustige en gewilde wijk, slechts enkele minuten fietsen van het stadscentrum, de Grote Markt en het station. De locatie biedt ook uitstekende verbindingen met alle belangrijke wegen en snelwegen. Met diverse scholen, een sporthal, parken en essentiële winkels in de buurt scoort deze locatie een hoge Mobiscore van 9.1/10.

Deze instapklare woning is volledig gerenoveerd met oog voor detail. Geniet van een vernieuwde keuken en badkamer, professioneel schilderwerk en vernieuwde techniek en dakconstructies die voldoen aan de passiefnorm. De authentieke binnendeuren, schouwen en houten vloeren op elke verdieping zorgen voor charme en gezelligheid. Dankzij de grote ramen baadt de woning volop in natuurlijk licht.

Buiten kunt u genieten van een zuidwestelijk georiënteerde stadstuin van 30 m², omringd door groen, waar u in de middag tot avond van de zon kunt genieten. Het huis biedt ook een bewoonbare oppervlakte van meer dan 230m², drie ruime slaapkamers en een kenmerkende houten trap. De woning is bovendien volledig onderkelderd, wat extra ruimte creëert.

Bezoek ons ​​open huis op 13 en 14 april en ontdek het potentieel van deze prachtige woning op een toplocatie. Bent u klaar om hier een nieuw hoofdstuk in uw leven te beginnen? Alle informatie en boekingen voor dit bezoek kunt u vinden op www.elfdejulilaan70.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Alle info en boekingen voor bezoekmoment op 13 & 14 april: www.elfdejulilaan70.be

Ontdek deze karaktervolle en lichtrijke burgerwoning in de Elfde-julilaan 70, gelegen in een rustige en gegeerde buurt op een boogscheut van het stadscentrum (2 minuten fietsen naar zowel de Grote Markt als het station). Alle belangrijke invalswegen en autostrades zijn uitstekend bereikbaar. In de buurt vind je diverse scholen, een sporthal, parken en alle noodzakelijke winkels (Mobiscore: 9,1/10).
Deze instapklare woning onderging een grondige renovatie en kent een zeer mooie afwerking: vernieuwde keuken en badkamer, volledig professioneel geschilderd, alle technieken en dakconstructies vernieuwd en geïsoleerd (passief norm). De authentieke binnendeuren en schouw, de houten plankenvloer op alle verdiepingen, en hoge plafonds geven instant charme en gezelligheid aan de verschillende ruimtes. Tegelijk baadt de woning in het licht door de grote raampartijen.
In de zuidwestgerichte stadstuin (30 m²), omgeven door groen, is het heerlijk genieten vanaf de middagszon tot de avondzon.
Verder biedt deze woning een bewoonbare oppervlakte van ruim 230m², 3 grote slaapkamers en een karaktervolle houten trap. De woning beschikt tevens over een volledig onderkelderde ruimte (65 m²).

Kom naar het kijkweekend op 13 en 14 april, en ontdek dit mooie huis met topligging. Begin jij hier aan een nieuw verhaal?


Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Kadastraal Inkomen
€ 580
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
133 m2
Referentie
J1GNWU4QL0GM
EPC Waarde
376 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€305.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com