Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Toekomststraat 44
Kaart

Toekomststraat 44

8500 Kortrijk Huis Te Koop
188 m² wonen
210 m² perceel
3 slaapkamers

Als je op zoek bent naar een duurzaam en comfortabel thuis in de stad, dan is dit prachtige, energiezuinige herenhuis aan de Toekomststraat 44, vlakbij de Doorniksewijk, iets voor jou. Met zijn strenge energienormen, waaronder een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen, is dit huis de belichaming van moderne duurzaamheid.

Het gelijkvloers verwelkomt je met een inkomhal met authentieke mozaïekvloer. Verder vind je er een gloednieuwe, dubbelhoge leefkeuken uitgerust met topapparatuur. De aangrenzende eetruimte heeft een ingebouwde bank voor gezellige maaltijden met het gezin. Een woonkamer, gastentoilet en berging completeren het gelijkvloers.

De eerste verdieping biedt een master bedroom met een ruime badkamer, voorzien van een inloopdouche, bad in corian en dubbele lavabo's. Een mezzanine met bureau zorgt voor extra werkruimte, en een apart toilet zorgt voor extra gemak.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee extra slaapkamers, evenals een gedeelde badkamer. In de kelder vind je ruimte voor technische installaties en een wijnkelder.

De buitenruimte is minstens zo indrukwekkend als het interieur, met een stadstuin van ongeveer 130 m² en een privéterras. Dit huis, met een totale bewoonbare oppervlakte van 188m2, is een unieke kans voor iedereen die op zoek is naar een ruim, kwalitatief en duurzaam huis in de stad. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kun je terecht op www.toekomststraat44.be.

* * *

Toekomststraat 44 - 8500 Kortrijk - www.toekomststraat44.be

Ontdek het energetisch gerenoveerde herenhuis in Toekomststraat 44, dichtbij de Doorniksewijk. Het herenhuis werd gerenoveerd met een focus op duurzaamheid, ruimtelijkheid en kwaliteit en voldoet aan de strenge hedendaagse energienormen met o.a. een warmtepomp, vloerverwarming, en zonnepanelen.

De woning met een bewoonbare oppervlakte van 188m2 omvat:

Gelijkvloers: inkomhal met authentieke mozaïekvloer, nieuwe aanbouw met dubbelhoge leefkeuken met topapparatuur, eetruimte met ingebouwde zitbank, woonkamer, gastentoilet, en berging.
Eerste verdieping: master bedroom met badkamer (inloopdouche, bad in corian, dubbele lavabo's), mezzanine met bureau, en apart toilet.
Tweede verdieping: twee slaapkamers en gedeelde badkamer.
Kelder: ruimte voor technische installaties en wijnkelder.
Een stadstuin van circa 130 m² met privacyrijk terras biedt een serene omgeving. Dit huis is een unieke kans voor wie een comfortabel en duurzaam thuis zoekt in de stad. Voor meer info of een bezichtiging, bezoek www.toekomststraat44.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620.000
Kadastraal Inkomen
€ 619
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
210 m2
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
J1ME4CQ9459N
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€620.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com