Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Patersmotestraat 23
Kaart

Patersmotestraat 23

8500 Kortrijk Huis Te Koop
180 m² wonen
201 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante gezinswoning in een rustige, gewilde wijk nabij het centrum. De woning is instapklaar en biedt elke comfort die je nodig hebt voor een aangenaam thuis. De ruime benedenverdieping met open keuken, eetkamer en lichte woonkamer, samen met de drie slaapkamers en zonovergoten tuin, maken deze woning ideaal voor jonge gezinnen.

De open keuken is voorzien van alle gemakken en grenst aan de eetkamer en lichte woonkamer. Extra licht wordt binnengelaten door een patio en een open plafond dat doorloopt naar de mezzanine.

De woning heeft drie slaapkamers waarbij er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Twee slaapkamers zijn gelegen onder het dak, waarvan één met extra opbergruimte. De derde slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping naast de badkamer. Daarnaast is er een mezzanine op de eerste verdieping die verbonden is met de woonkamer, ideaal als hobbyruimte, kantoor of extra bergruimte.

Geniet urenlang van de zon in de zuidwestelijk georiënteerde tuin en op het terras.

Het dak van de woning is recent vernieuwd en voldoet aan de isolatienormen, bovendien zijn er nieuwe dakramen geplaatst. De ramen en de voordeur zijn in 2023 vervangen en er zijn elektrische rolluiken aangebracht aan de straatzijde.

* * *

Patersmotestraat 23 - 8500 Kortrijk - Combineer de voordelen van de stad met een rustige ligging.

Ontdek deze gezellige gezinswoning, gelegen op wandelafstand van het centrum in een rustige en gegeerde buurt. Deze instapklare woning biedt alle gemakken van een comfortabele thuis. Met een grote, open benedenverdieping, 3 slaapkamers en zonnige tuin is deze woning perfect voor jonge gezinnen.

De Benedenverdieping bestaat uit een uitgeruste open keuken, eetplaats en lichtrijke living. Een patio zorgt voor extra lichtinval alsook het opengewerkte plafond naar de mezzanine.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Er zijn 2 slaapkamers onder het dak, waarvan 1 met extra bergzolder. 1 slaapkamer bevindt zich op het eerste verdiep, naast de badkamer. De eerste verdieping beschikt verder over een mezzanine met verbinding naar de leefruimte. Hier zijn mogelijkheden voor hobbyruimte, kantoor, speelkamer of extra bergruimte,...

De tuin en het terras zijn ZW gericht, waardoor u vanaf de middag tot en met de avond van de zon kan genieten.

Het dak werd recent vernieuwd en langs buiten geïsoleerd naar de normen, ook werden hier nieuwe dakramen geplaatst.

De ramen werden in 2023 vernieuwd en er werd een nieuwe voordeur geplaatst. Aan de straatkant werden elektrische rolluiken voorzien.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Kadastraal Inkomen
€ 718
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1948
Grond oppervlakte
201 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
92GHJYHKJ1YB
EPC Waarde
270 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240209-0003138390-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€320.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com