Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Deerlijksestraat 16
Kaart

Deerlijksestraat 16

8500 Kortrijk Huis Te Koop
350 m² wonen
3.416 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar een uniek renovatieproject met karakter in Kortrijk? Deze charmante eigendom, gelegen op een royaal perceel van 3.222 m² aan de rand van de stad, biedt een geweldige kans. Het landhuis, omringd door een sfeervolle tuin en vijver, heeft een rustieke charme die je meteen verwelkomt.

Bij binnenkomst leidt een hal je naar een apart toilet en vestiaire. Het gelijkvloers is voorzien van een gezellige woonkamer, een kantoorruimte, een keuken met bijkeuken en een aparte wasruimte. Extra opslagruimte is beschikbaar in de kelder.

De eerste verdieping herbergt een prachtige zitruimte, een ruime hoofdslaapkamer met eigen badkamer en dressing, en een tweede kleinere slaapkamer. Op de bovenste verdieping vind je nog twee slaapkamers met een gedeelde badkamer, waardoor de privacy en het comfort van de bewoners wordt gewaarborgd. Twee zolders bieden mogelijkheden voor verdere uitbreiding of opslag.

Dit is een unieke kans om deze woning om te toveren tot jouw droomhuis. Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak kun je direct contact opnemen met Virginie op het nummer 0477 69 02 05.

* * *

Deerlijksestraat 16 - 8500 Kortrijk - Deze eigendom, gelegen op een uniek perceel van 3.222 m² aan de stadsrand van Kortrijk, biedt een geweldige kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject met karakter.
Het landhuis met een charmante oprit, tuin en vijver straalt een rustieke charme uit.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een inkomhal met een apart toilet en vestiaire.
Het gelijkvloers omvat een dagelijkse woonkamer, een bureau, een keuken met bijkeuken en een aparte wasplaats, evenals een kelder voor extra opslagruimte.

Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige zitruimte, een ruime slaapkamer met eigen badkamer, dressing en een tweede kleinere slaapkamer.

De tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers, met een badkamer, waardoor privacy en comfort voor de bewoners worden gegarandeerd.
Twee zolderruimtes bieden mogelijkheden voor verdere uitbreiding en stockage.

Deze unieke eigendom biedt een uitstekende kans om een persoonlijke touch toe te voegen en om te toveren tot een droomwoning.

Voor een persoonlijke afspraak of meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met Virginie op het nummer 0477 69 02 05.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1850
Grond oppervlakte
3.416 m2
Bewoonbare oppervlakte
350 m2
Referentie
FRNX3V1LUEAC
Makelaar Code
3697767
EPC Waarde
540 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Parkgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€800.000 / Immotion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com