Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Vooruitgangsstraat 12
Kaart

Vooruitgangsstraat 12

8500 Kortrijk Huis Te Koop
160 m² wonen
65 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen op loopafstand van essentiële voorzieningen zoals bakkers, slagers en scholen, en in de nabijheid van het centrum van Kortrijk, biedt deze woning een ideale locatie. Via de ingangspoort kom je terecht in een ruime garage, aangevuld met een badkamer die voorzien is van een douche, lavabo en toilet, evenals een koele berging.

Bij het betreden van de woning via de trap ontdek je op de eerste verdieping een open leefruimte die naadloos overgaat in een keuken. De keuken is uitgerust met alle benodigde voorzieningen zoals een dubbele spoelbak, kookfornuis en dampkap. Het gemak wordt verder versterkt door een apart toilet naast de keuken.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en nog een apart toilet. Een opbergzolder of extra slaapkamer kan worden ontdekt op het derde niveau van deze woning.

Enkele voordelen van deze woning zijn: de centrale ligging in Kortrijk, dubbele beglazing voor energie-efficiëntie en natuurlijk de ruime garage. Bovendien is de EPC-waarde gunstig, wat bijdraagt aan de energiezuinigheid van de woning.

Momenteel geniet deze woning de betrouwbaarheid van een trouwe huurster die maandelijks 700 euro betaalt. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Plan dan snel je bezoek via 056320032.

* * *

Vooruitgangsstraat 12 - 8500 Kortrijk - Ligging: op wandelafstand van bakker, slager, scholen, en het centrum van Kortrijk... Indeling: We komen binnen via de poort en treffen een ruime garage aan. Badkamer met douche, lavabo, toilet en een koele berging. We nemen meteen de trap naar boven. Op het eerste verdiep is er een open leefruimte met keuken, deze is uitgerust met een dubbele spoelbak, kookfornuis, dampkap. Naast de keuken is er nog een apart toilet . Op het tweede verdiep vinden we 2 ruime slaapkamers en apart toilet. Er is ook een opbergzolder of slaapkamer op het derde verdiep. Pluspunten: - Gelegen in centrum van Kortrijk - Dubbele beglazing - Ruime garage- Goed epcMomenteel wordt deze woning verhuurd aan een trouwe huurster voor 700 Euro.Interesse in deze woning? plan snel u bezoek via 056320032

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
65 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
IJC3EOLMQ8XR
Makelaar Code
TK 2024/ 03
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20211202-0002501739-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€175.000 / Fleximmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com