Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Kapelstraat 34
Kaart

Kapelstraat 34

8500 Kortrijk Huis Te Koop
98 m² wonen
38 m² perceel

Deze charmante woning, gelegen in de rustige en karaktervolle Overleie buurt in het hart van Kortrijk, biedt een perfecte balans tussen stadsleven en dorpsgevoel. Omringd door groen en vlakbij de Leieboorden, is dit een ideale plek voor creatieve en ondernemende mensen. Op slechts vijf minuten wandelen vindt u de Grote Markt en ook belangrijke invalswegen zijn snel bereikbaar met de auto.

Het gelijkvloers van de woning biedt een veelzijdige ruimte die kan dienen als fietsenstalling, kantoor of hobbyruimte. Daarnaast is er een badkamer met lavabo, douche en toilet, en een gezellig koertje.

Op de eerste verdieping bevindt zich een open keuken die naadloos aansluit op de lichte leefruimte. De tweede verdieping huisvest een ruime slaapkamer, die gecombineerd wordt met een bureauruimte, en een tweede toilet.

PLUSPUNTEN:

* * *

Kapelstraat 34 - 8500 Kortrijk - Deze toffe woning bevindt zich in een rustige straat van Overleie in het volle centrum van Kortrijk. Een buurt tussen stad en dorp, tussen groen en de Leieboorden, een creatieve en ondernemende buurt. Kortom een buurt met karakter en toekomst. Te voet staat u in 5 minuten op de Grote Markt. Met de wagen rijdt u in een paar minuten naar belangrijke invalswegen.
Het gelijkvloers omvat een polyvalente ruimte (fietstenstalling, bureau, hobbyruimte, ...) een badkamer met lavabo, douche en toilet en een koertje
Op de eerste verdieping bevindt zich de open keuken die een lichtrijk geheel vormt met de leefruimte. op de 2de verdieping bevindt zich een 2de toilet en een ruime slaapkamer die een geheel vormt met de bureauruimte.
PLUSPUNTEN:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 190.000
Kadastraal Inkomen
€ 454
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
38 m2
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
LD3DQ7UL-LN-
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€190.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com