Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Kapelstraat 32
Kaart

Kapelstraat 32

8500 Kortrijk Huis Te Koop
75 m² wonen
38 m² perceel

Ontdek het stadsleven op zijn best in deze woning, gelegen in het levendige hart van Kortrijk. Met winkels, restaurants, culturele evenementen en parken op loopafstand, biedt deze locatie u het ultieme gemak en plezier.

Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door een multifunctionele ruimte op de begane grond, die kan worden gebruikt als thuiskantoor, hobbyruimte of opslag. Ook vindt u hier de badkamer, uitgerust met een wastafel, toilet, douche en wasmachineaansluiting, evenals een kleine buitenruimte.

De eerste verdieping biedt een open keuken met vaste eettafel en een comfortabele zithoek - de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag. De tweede verdieping herbergt een ruime slaapkamer, een tweede toilet voor extra comfort en een aparte kleedkamer/opslagruimte, ideaal om uw kleding en bezittingen netjes te houden.

Enkele pluspunten van deze woning zijn:

* * *

Kapelstraat 32 - 8500 Kortrijk - Gelegen in het bruisende centrum van Kortrijk, geniet u van alle voordelen van stadsleven binnen handbereik. Winkels, restaurants, culturele evenementen en parken zijn allemaal op loopafstand bereikbaar.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een veelzijdige ruimte op het gelijkvloers. Deze ruimte kan dienen als een thuiskantoor, hobbyruimte, berging, ... Verder vindt u op het gelijkvloers nog de badkamer voorzien van lavabo, toilet, douche en aansluiting wasmachine, alsook een kleine buitenruimte.
Eenmaal op de eerste verdieping vindt u een open keuken met vaste eettafel en een gezellige zithoek om te ontspannen na een lange dag. De tweede verdieping omvat een ruime slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich een 2de toilet voor extra gemak. Bovendien is er een aparte dressingruimte/berging, waardoor u al uw kleding en spullen georganiseerd kunt houden.
PLUSPUNTEN:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 180.000
Kadastraal Inkomen
€ 471
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
38 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
T-YWBI4N7LWH
EPC Waarde
224 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€180.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com