Home Te Koop Huis 8500 Kortrijk
Burgemeester Pyckestraat 50
Kaart

Burgemeester Pyckestraat 50

8500 Kortrijk Huis Te Koop
230 m² wonen
536 m² perceel

Burgemeester Pyckestraat 50 - 8500 Kortrijk - Te koop via LANCEERMOMENT ZATERDAG 27 APRIL: ENKEL OP AFSPRAAK. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een bod onder gesloten omslag uit te brengen boven de instelprijs.

Welkom in deze karaktervolle halfopen pastoriewoning, waar geschiedenis en comfort samenkomen. Gelegen op een toplocatie, omringd door alle gemakken van het stadsleven, van scholen tot grootwarenhuizen, van invalswegen tot het station en het levendige centrum, is deze woning een oase van rust in een levendige omgeving.
Bij het betreden van deze prachtige woning, word je verwelkomd door een statige inkomhal die de toon zet voor de rest van het huis. Een bureau, ideaal voor thuiswerken of studeren, biedt een rustige werkruimte weg van de drukte van het dagelijkse leven. De living straalt warmte uit, met overvloedig natuurlijk licht dat door de ramen stroomt, en ademt een sfeer van gezelligheid en comfort. Aanpalend kan je de volledig uitgeruste keuken vinden.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier lichte en luchtige slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme, alsook de eerste badkamer.
Maar de ware parel van deze woning bevindt zich op het tweede verdiep, onder het dak. Hier bevindt zich de ruime masterbedroom, een ware toevluchtsoord van rust en sereniteit. Met een oppervlakte van maar liefst 57m² biedt deze ruimte eindeloze mogelijkheden. Een eigen badkamer maakt deze ruimte compleet.
Buiten biedt de rustige buurt een oase van groen en stilte, perfect om te ontspannen na een drukke dag of om te genieten van quality time met familie en vrienden.
Met een gunstig EPC is deze woning niet alleen een lust voor het oog, maar ook vriendelijk voor het milieu en je portemonnee.
Kortom, deze pastoriewoning belichaamt de perfecte combinatie van historische elegantie en modern comfort Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 485.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.110
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
536 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
ZRY3SECUT00B
EPC Waarde
207 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240327-0003185963-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Apr 2024
€485.000 / ERA Becue
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com