Home Te Koop Huis 8501 Bissegem
Kortrijksestraat 130
Kaart

Kortrijksestraat 130

8501 Bissegem Huis Te Koop
178 m² wonen
308 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze charmante woning, gelegen in de Kortrijksestraat 130 te Heule. Deze woning die wat opfrissing behoeft, biedt tal van mogelijkheden en is gelegen in een sfeervolle omgeving op slechts een halve kilometer van het centrum van de gemeente. Met maar liefst vier slaapkamers, is dit een schitterende investering voor wie zoekt naar een fijne thuisbasis.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een open leef- en zitruimte. De keuken is voorzien van een gasfornuis, spoelbak, voldoende opbergruimte en een gezellige eethoek. Via de keuken bereikt u de berging of de royale, zuidelijk georiënteerde tuin met terras. Op de begane grond vindt u eveneens de badkamer, compleet met douche, wastafel, ruime bergkast en toilet. Er zijn drie slaapkamers gesitueerd op de eerste verdieping, terwijl de tweede verdieping bestaat uit een ruime zolder die momenteel ingedeeld is als vierde slaapkamer en bergruimte. Een kleine garage, welke functioneert als opslagruimte en toegang geeft tot de kelder, kan worden bereikt via de tweede ingang van de woning.

Houd er rekening mee dat dit pand onderhevig is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop gesloopt wordt. Voor meer informatie kunt u de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

Ziet u potentieel in deze woning? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met maggie@vastgoednorman.be of bel naar 0479 40 24 04. Ontdek vandaag nog uw droomhuis in Heule!

* * *

Kortrijksestraat 130 - 8501 Bissegem - Gezellige woning met 4 slaapkamers on Heule Welkom in de Kortrijksestraat 130 te Heule.
Deze op te frissen woning biedt niet alleen een overvloed aan mogelijkheden en potentieel, maar bevindt zich in een gezellige gemeente op 500 meter van het centrum. Met de mogelijkheid van maar liefst 4 slaapkamers is dit een waardevolle investering voor wie op zoek is naar een leuke woonplaats.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een open leef- en zitruimte. De keuken is voorzien van een gasfornuis, een spoelbak, opbergruimte en een eetplaats. Via de keuken komen we terecht in de berging of de grote, zuid-gerichte tuin met terras. De badkamer op de begane grond beschikt over een douche, lavabo, grote opbergkast en een toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De tweede verdieping is een ruime zolder die momenteel is opgesplitst in een slaapkamer en bergruimte. Langs de tweede ingang van deze woning komt u terecht in een kleine garage die gebruikt wordt als stockage. Deze ruimte biedt toegang tot de kelder.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Zie je in deze woning potentieel? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar het nummer 0479 40 24 04.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Kadastraal Inkomen
€ 389
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
308 m2
Bewoonbare oppervlakte
178 m2
Referentie
FW20W32EVYFA
Makelaar Code
TK/1633
EPC Waarde
489 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231023-0003010280-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€175.000 / Vastgoed Norman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com