Home Te Koop Huis 8501 Kortrijk
Rijmsnoerstraat 7
Kaart

Rijmsnoerstraat 7

8501 Kortrijk Huis Te Koop
275 m² perceel
5 slaapkamers

Kom deze ruime woning, die voorheen diende als gezinswoning met atelier, ontdekken tijdens onze opendeurdag op zaterdag 20 april van 11u tot 12u. Deze veelzijdige woning biedt verschillende mogelijkheden dankzij haar praktische indeling en grote oppervlakte. De woning beschikt over een inkomhal (die eventueel als winkelruimte gebruikt kan worden), een keuken, een bureau, een badkamer, een leefruimte, een zeer ruime garage/atelier, vijf slaapkamers en een grote zolder, die bereikbaar is via een vaste trap en mogelijkheid biedt voor twee extra slaapkamers. Daarnaast geniet je ook van een gezellige tuin.

Deze woning biedt verscheidene bestemmingsmogelijkheden. Denk aan een grote gezinswoning, atelier, opslagruimte of kangoeroewoning. Wil je zelf de mogelijkheden komen ontdekken? Neem dan contact op met maggie@vastgoednorman.be of bel naar 0479402404 om een bezoek ter plaatse te regelen.

Let wel, volgens het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap geldt er een renovatieplicht voor dit gebouw. Na aankoop beschikt de koper over 5 jaar om de woning tot minstens een energiescore D te renoveren.

* * *

Rijmsnoerstraat 7 - 8501 Kortrijk - Ruime woning met veel potentieel te Bissegem Deze ruime woning, voorheen gebruikt als gezinswoning met atelier, heeft de volgende indeling:
Inkom (met mogelijkheid tot een winkel), Keuken, Bureau, Badkamer, Leefruimte, Zeer ruime garage/atelier, 5 slaapkamers, Grote zolder, bereikbaar via een vaste trap (mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers).
Er is een aangename tuin aanwezig.
Mogelijke bestemmingen voor deze woning zijn onder andere:
Grote gezinswoning, atelier, opslagruimte, Kangoeroewoning,...

Een bezoekje ter plaatse kan zeker nadat je contact opgenomen hebt met maggie@vastgoednorman.be of 0479402404.

Goed om te weten is dat er een renovatieplicht geldt voor dit gebouw. Na aankoop heeft de koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal een energiescore D, conform de huidige wetgeving: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 148.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
275 m2
Referentie
0BOWLOB-U8G7
Makelaar Code
TK/1651
EPC Waarde
644 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230817-0002966060-RES-1
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€148.000 / Vastgoed Norman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com