Home Te Koop Huis 8501 Kortrijk
Serruysstraat 17
Kaart

Serruysstraat 17

8501 Kortrijk Huis Te Koop
128 m² wonen
118 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze instapklare woning te koop, perfect afgestemd op moderne behoeften en gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt in Kortrijk. Verborgen tussen de belangrijke invalswegen van de stad, is de woning toch op loopafstand van het Astridpark en de Grote Markt.

Gebouwd in 2014 en doorheen de jaren aangepast; deze woning combineert modern comfort met milieuvriendelijke eigenschappen. Denk aan 14 zonnepanelen en airconditioning in zowel de boven- als benedenverdieping. Voor het opladen van een elektrische auto of fiets is er ook een buitenstopcontact voorzien.

De interieurindeling omvat een inkomhal met een apart toilet op de benedenverdieping. Daarnaast vindt u een ruime woonkamer en eetruimte, een open keuken en een berging voor de keuken. De eerste verdieping, bereikbaar via een moderne trap, bestaat uit drie slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer, recentelijk vernieuwd, beschikt over een inloopregendouche, Sunshower, ligbad en wastafel. Er is ook een tweede berging of wasruimte, en een apart toilet.

Buiten geniet u van een aangelegde tuin met terras en een regenput van 10.000 liter, ideaal voor het besparen van water aangezien deze is aangesloten op de toiletten. Aan de overkant van de straat heeft u toegang tot een overdekte staanplaats voor uw auto en fietsen.

Let op: Makelaars mogen zich onthouden van het reageren op dit aanbod.

* * *

Serruysstraat 17 - 8501 Kortrijk - Wij verkopen onze instapklare woning, dewelke voorzien is van alle modern comfort. Deze gezellige woning ligt verscholen tussen de belangrijke invalswegen van Kortrijk doch in een zeer rustige kind vriendelijke wijk op wandelafstand van het Astridpark en de grote markt van Kortrijk.

De woning werd in 2014 gebouwd en door de jaren heen aangepast naar de moderne noden. Zo werd de voorbije jaren 14 zonnepanelen geplaatst en airco boven en beneden voorzien. Een buitenstopcontact voor het laden van een elektrische wagen of fiets. De badkamer werd volledig vernieuwd en voorzien van een inloopregendouche, Sunshower, design bad en wastafel. Schuin tegenover ons huis is er eveneens een overdekte autostaanplaats waar gemakkelijk enkele fietsen en een wagen kunnen staan.

De benedenverdieping bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer en eetruimte, een open keuken en keukenberging. Via een moderne trap heeft u toegang tot de eerste verdieping. Deze bestaat uit 3 slaapkamers, een ruime badkamer (ligbad, inloopregendouche, Sunshower en wastafel), apart toilet en een tweede berging/wasruimte. Er is een aangelegde tuin met terras (+ regenput van 10000L die is aangesloten op de toiletten).

Makelaars gelieve zich te onthouden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2014
Grond oppervlakte
118 m2
Bewoonbare oppervlakte
128 m2
Referentie
5AV6WM2C3JBF
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240420-000321843
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€335.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com