Kaart

1950 Kraainem Huis
159 m² wonen
253 m² perceel
3 slaapkamers
€635.000

Gelegen in een rustige straat op een steenworp afstand van de Rue Reine Astrid, de UCL, het Mounier sportcentrum, openbaar vervoer, winkels en de Ring, vind je deze prachtige eengezinswoning met 3 slaapkamers in Kraainem.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de entreehal, gevolgd door een gastentoilet, een garage en een wasruimte met toegang tot de tuin. Ook is er op de begane grond een extra kamer die kan dienen als kantoor of slaapkamer, met uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich een L-vormige woon-/eetkamer die leidt naar een klein terras met trap naar de prachtig aangelegde tuin. De keuken bevindt zich ook op deze verdieping.

De tweede verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers (ongeveer 10-10 en 17 vierkante meter), een toilet en een doucheruimte met wastafel. De zolderverdieping kan worden omgetoverd tot extra leefruimte, aangezien er al voorzieningen zijn voor water en elektriciteit.

Aan de buitenkant van het huis zijn er nog twee parkeerplaatsen beschikbaar. Er is ook een privéterras en een zuidelijk gelegen tuin. De woning bevindt zich in uitstekende staat, er zijn geen grote werken nodig.

EPC: B - 189 kWh/m2; 189 20032024

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

KRAAINEM : Dans une rue calme à proximité immédiate de la Rue Reine Astrid, de l'UCL, du Centre sportif Mounier, des transports en commun, des commerces et du Ring : belle maison unifamiliale 3 chambres qui se compose comme suit : Au rez-de-chaussée : un hall d'entrée, une toilette invités, un garage et une buanderie avec accès jardin, un bureau/chambre en façade arrière sur jardin. Au premier étage, un salon/salle à manger en L desservant une petite tersasse et son escalier vers un beau jardin arboré, une cuisine en façade arrière.
Au second étage, 3 chambres (±10-10 et 17 m²), une toilette et une salle de douche avec évier. Au dernier étage sous combles, un grenier aménageable (toutes les arrivées d'eau et électricité sont prévues).
Extérieur : 2 places de parking dans la zone de recul face à la maison, terrasse et jardin privatif exposé Sud.
La maison est en très bon état général, aucun travaux importants à prévoir.
EPC : B - 189 kWh/m²
189
20032024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 635.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
253 m2
Bewoonbare oppervlakte
159 m2
Referentie
NQY02OPQ0B2F
Makelaar Code
11879
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20032024
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€635.000 / Les Viviers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com