Kaart

1950 Kraainem Huis
212 m² wonen
1254 m² perceel
3 slaapkamers
€649.000

Ontdek deze charmante villa in Kraainem, gelegen aan de chique chaussée de Malines. Deze woning ligt in een aangename buurt en is van alle gemakken voorzien. Met een riant woonoppervlak van maar liefst 212m² (en een bebouwd oppervlak van 296m²) biedt deze villa volop leefruimte. Het is perfect georiënteerd op een prachtig perceel van 12a 54ca, gericht op het westen.

Gebouwd in 1988 met kwalitatief hoogwaardige materialen, biedt deze woning u een geweldige woonervaring. Op het gelijkvloers treft u een inkomhal die leidt naar de grote L-vormige woonkamer van ongeveer 60 m². De woonkamer is voorzien van een open haard die zowel gezellige als warme avonden garandeert. Daarnaast vindt u er een volledig ingerichte keuken.

De bovenverdieping bestaat uit een nachthal, twee slaapkamers van respectievelijk 7 en 24m², een compacte dressing van 4m² en een badkamer. De kelder is deels omgetoverd tot een derde slaapkamer van 24m² en heeft een doucheruimte en apart toilet.

Bovendien profiteert deze villa van een garage die plaats biedt aan twee auto's, een wasruimte en extra bergruimte. Met een energieprestatiecertificaat (PEB) van klasse C en een verbruik van 235KWH/m²/jaar, is dit huis energiezuinig. U kunt een virtuele tour van de woning bekijken op: https://youtu.be/dxcKMGHkO6g.

In deze villa in Kraainem vindt u het perfecte evenwicht tussen comfort en luxe in een rustige groene omgeving.

* * *

KRAAINEM, chaussée de Malines, gelegen in een aangename omgeving dicht bij tal van voorzieningen, Aangename VILLA (3 slaapkamers/2 badkamers) met 212 m² woonoppervlakte (296 m² bebouwde oppervlakte) op een prachtig perceel van 12a 54ca op het westen. De woning werd gebouwd in 1988 met kwaliteitsmaterialen en bestaat uit een inkomhal op het gelijkvloersniveau, een grote L-vormige woonkamer (+/-60m²) met open haard, ingerichte keuken. De 1ste verdieping omvat een nachthal, 2 slaapkamers van 7 en 24m², 1 kleine dressing van 4m² en 1 badkamer. De kelder is gedeeltelijk verbouwd tot een 3e slaapkamer van 24m² doucheruimte en afzonderlijk toilet. Garage voor 2 auto's, wasplaats en berging. PEB = C, 235KWH/m²/an. Vidéo te bezichtingen op: https://youtu.be/dxcKMGHkO6g .

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1254 m2
Bewoonbare oppervlakte
212 m2
Referentie
QZMWEORLQKYF
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€649.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com