Kaart

1950 Kraainem Huis Te Koop
225 m² wonen
330 m² perceel
5 slaapkamers

Kraainem staat bekend om zijn uitzonderlijke ligging en deze woning is daarop geen uitzondering. Gelegen op slechts 800 meter van het Dumonplein, met al zijn voorzieningen binnen handbereik, is dit prachtige 3-voorgevelhuis met vijf slaapkamers en vier badkamers ongetwijfeld een woning die je moet zien.

Een van de hoogtepunten van deze residentie is de prachtige zuidgerichte tuin, die perfect past bij het totale bebouwde oppervlakte van 270 vierkante meter, waarvan 225 vierkante meter bewoonbaar is. Het perceel zelf heeft een grootte van 3a30.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een hal met garderobe, een gastentoilet, en een studeerkamer die ook als slaapkamer kan dienen met aangrenzende doucheruimte. Daarnaast is er op de begane grond een bijkeuken voor extra opslagruimte, die ook toegang geeft tot de tuin en de garage.

De eerste verdieping beschikt over een lichte en ruime woonkamer die naadloos aansluit op een groot terras, dat een onbelemmerd uitzicht biedt op de tuin. Daarnaast vind je hier een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met een gezellige ontbijthoek.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, variërend in grootte van 10m² tot 15m², elk met ingebouwde kasten. Deze slaapkamers worden aangevuld met een ensuite badkamer en een aparte badkamer voorzien van twee wastafels, een bad en een apart toilet.

De tweede verdieping herbergt een zolder die is omgebouwd tot een vijfde slaapkamer van 30m², wederom uitgerust met ingebouwde kasten en een eigen badkamer.

De woning is voorzien van moderne faciliteiten zoals een gasboiler, alarm, videofoon en waterontharder. Houd er rekening mee dat de elektriciteit in de woning niet conform is volgens de normen.

Wil je dit unieke pand zelf ervaren? Aarzel dan niet en plan een bezoek in met Latour et Petit.

* * *

KRAAINEM, uitzonderlijke ligging, op 800m van het Dumonplein en al zijn voorzieningen, 3-VOORSTANDSHUIS (5bed/4bath) met mooie ZUID gerichte TUIN. Het biedt een totaal van 270m² bebouwde oppervlakte, waarvan 225m² bewoonbaar, op een terrein van 3a30. Begane grond: hal met garderobe, gastentoilet, studeerkamer/ bedkamer (1) met doucheruimte, bijkeuken met toegang tot de tuin en garage. Eerste verdieping: lichte woonkamer met toegang tot het grote terras met ononderbroken uitzicht over de tuin, eetkamer, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. 1e verdieping: slaapkamer 2 (10m²), slaapkamer 3 (15m²) met ingebouwde kasten en en-suite badkamer met douche (douche, wastafel), slaapkamer 4 (14m²), badkamer (2 wastafels, bad) en aparte wc. Op de 2e verdieping, zolder omgebouwd tot slaapkamer 5 (30m²) met ingebouwde kasten en badkamer (bad, wastafel). Boiler op gas - Elektriciteit niet conform. Gasboiler, alarm, videofoon, waterontharder. Een woning om te bezoeken met Latour et Petit

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 825.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
330 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
LFQV6JF5IGXH
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€825.000 / Latour & Petit
23 Mar 2024
€850.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com