Home Te Koop Huis 1950 Kraainem
Avenue des Anciens Combattants 65



immo Kaart

Avenue des Anciens Combattants 65, 1950 Kraainem

Huis Te Koop in Kraainem
267 m² wonen
2139 m² perceel
5 slaapkamers
€980.000

Avenue des Anciens Combattants 65 - 1950 Kraainem - Welkom in de betoverende omgeving van dit uitzonderlijke huis, dat een harmonieuze combinatie biedt van comfort, ruimte en natuur. Het heeft vijf ruime slaapkamers, ideaal om familie en vrienden te ontvangen.
Het bestaat uit: een grote kelder van +/- 90m², op de begane grond een hal, aparte wc, grote woon/eetkamer, keuken en bijkeuken, garage; op de 1e verdieping 3 slaapkamers, wc, doucheruimte en badkamer, op de 2e verdieping 2 slaapkamers, doucheruimte, wc en bergruimte.
De grote tuin, die meer dan 20 hectare beslaat, is een echte oase van rust waar je kunt ontspannen, buitenrecepties kunt organiseren, je hobby's de vrije loop kunt laten of de verjaardagen van je kinderen kunt organiseren met springkussens en een speeltuin. Zorgvuldig onderhoud zorgt voor een rustige, verzorgde sfeer die uitnodigt tot contemplatie en gezelligheid.
Bezorgd om het milieu en jouw comfort, heeft dit pand een optimale energiescore met een B-classificatie, wat een aanzienlijke energiebesparing garandeert. Elke ruimte is ontworpen met duurzaamheid en energie-efficiëntie in het achterhoofd, waardoor je een leefomgeving krijgt die vriendelijk is voor de planeet en je portemonnee.
De locatie van deze woning is ook een groot pluspunt. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de winkels en de hoofdwegen, geniet je van de nabijheid van de voorzieningen van het dagelijks leven. Bovendien heb je te voet toegang tot het Parc Jourdain, zodat je kunt genieten van ontspannende wandelingen in het hart van de natuur, op een steenworp afstand van je huis.
Dit huis is veel meer dan een huis, het is een ware levenskunst waar over elk detail is nagedacht om je comfort, rust en levenskwaliteit te bieden. Mis deze unieke kans niet om van deze uitzonderlijke plek je nieuwe thuis te maken. Bezoek onze website www.century21zaventem.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 980.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2139 m2
Bewoonbare oppervlakte
267 m2
Referentie
4BG2W-WM55DO
Makelaar Code
009-5991531
Prijs Geschiedenis
15 May 2024
€980.000 / C21 Home Sweet Home

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Avenue des Anciens Combattants 65, 1950 Kraainem.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com