Home Te Koop Huis 9150 Kruibeke
Bazelstraat 142
Kaart

Bazelstraat 142

9150 Kruibeke Huis Te Koop
170 m² wonen
371 m² perceel

Ben je op zoek naar een ruim huis dat klaar is voor jouw persoonlijke touch? Mis dan niet de kans om dit prachtige pand te bezichtigen, gelegen nabij het centrum van Kruibeke. Het bevindt zich dichtbij alle voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, restaurants en gemeentediensten. Bovendien ligt het in de buurt van de Watervallen van Kruibeke, het veer naar Hemiksem en het natuurgebied De polders van Kruibeke.

Het gelijkvloers bestaat uit een hal die leidt naar de zit- en eetruimte met veel natuurlijk licht. Daarnaast is er een open keuken met alle benodigde apparatuur. De grote woonkamer heeft een opvallende glazen wand die toegang geeft tot de prachtig aangelegde tuin en het ruime terras. Het huis beschikt ook over een ruime privé oprit met garage.

Op de eerste verdieping vind je via de traphal de master bedroom en twee andere ruime slaapkamers. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en toilet.

De lichte zolderverdieping heeft recentelijk nieuwe isolerende ramen gekregen en de dakisolatie is bijna voltooid. Deze ruimte kan naar eigen smaak worden ingericht, wat een geweldige meerwaarde biedt.

Heb je interesse in deze unieke en charmante woning? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

* * *

Bazelstraat 142 - 9150 Kruibeke - Op zoek naar een ruim huis dat enkel wacht op jouw finishing touch? Kom dan snel een kijkje nemen.
Dichtbij het centrum van Kruibeke, in de nabijheid van alle accomodaties (openbaar vervoer, winkels, restaurants, gemeentediensten...) en nabij de Watervallen van Kruibeke, het veer naar Hemiksem en natuurgebied De polders van Kruibeke.
GLV: langs de hal (11m²) komen we bij de zit- en eetruimte (27m²) met veel natuurlijke lichtinval. Aansluitend een open keuken (6m²) voorzien van alle mogelijke toestellen. Vervolgens komen we in de knappe grote living met opvallende glazen wand die deze uitbouw verbindt met de ingerichte en omheinde tuin (117m²) en het grote terras (45m²). Het huis beschikt over een grote private oprit met garage (19m²).
1steV: via de traphal (6m²) komen we in de master-bedroom (16m²) en 2 andere ruime slaapkamers (6-11m²). En dan is er nog de moderne badkamer (7m²) met dubbele lavabo, ligbad en toilet. Alle comfort is aanwezig.
2deV: op de in het licht badende zolderverdieping (33m²) werden recent allemaal nieuwe isolerende ramen geplaatst (net als in de rest van het huis trouwens) en is de dakisolatie bijna voltooid. Je kan deze ruimte nog invullen zoals je wil en dat is echt een super troef.

Interesse in deze unieke en leuke woning? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 634
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1954
Grond oppervlakte
371 m2
Bewoonbare oppervlakte
170 m2
Referentie
0DOVY814BZ0N
EPC Waarde
312 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240311-0003170632-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gedeeltelijk vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€349.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com