Kaart

9150 Kruibeke Huis
140 m² wonen
110 m² perceel
2 slaapkamers
€266.000

Mis deze prachtige kans niet om eigenaar te worden van een charmante en energiezuinige woning in Kruibeke. Deze instapklare woning, met een gunstige ligging, oogt niet alleen uitnodigend, maar is ook uitgerust met zonnepanelen, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Met talloze voordelen zoals onderhoudsgemak, ruimte en een achteruitgang, biedt dit huis volop waarde.

Door de jaren heen is het huis consistent bijgewerkt en modern gehouden. Op het gelijkvloers van 75m² vind je een inkomhal, een droge kelder en een leefruimte die direct verbonden is met een volledig ingerichte keuken. Van hieruit is er toegang tot een veranda en een sfeervolle stadstuin. Achterin de tuin is er een buitentoegang. Dit niveau herbergt ook een berging/wasplaats en een smaakvol ingerichte badkamer.

De eerste verdieping van 40m² beschikt over twee ruime slaapkamers en een vaste trap naar een hoger gelegen verdieping. De tweede verdieping van 37m² biedt extra ruimte die eventueel kan worden ingericht als een derde slaapkamer.

Wat deze woning extra speciaal maakt, is de verwarming op aardgas, airco in de leefruimte en slaapkamer, zeven zonnepanelen, en rolluiken aan de voorzijde die elektrisch bediend kunnen worden. Bovendien is het huis asbestvrij en heeft het een EPC-klasse B.

Kortom, laat je verrassen door deze woning en voel je meteen thuis. Vergeet ook niet om je renovatiekosten te berekenen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Charmante en energiezuinige woning
Laat deze kans niet liggen. De woning is gelegen op een gunstige locatie in Kruibeke en instapklaar. Energiezuinig, zonnepanelen, onderhoudsvriendelijk, ruimte, achteruit toegang,... en zoveel meer troeven. De woning werd in de loop der jaar steeds up to date gehouden.
Indeling Gelijkvloers (75m²) Inkomhal. Toegang droge kelder. Leefruimte met aansluitend een ingerichte keuken. Veranda en toegang naar de gezellige stadstuin. Achteraan in de tuin heeft men de mogelijkheid naar een buitentoegang. Berging/wasplaats. Ingerichte smaakvolle badkamer.   1e verdieping (40m²) Twee ruime slaapkamers en een vaste trap naar een hoger gelegen verdiep.
2e Verdieping (37m²) Deze ruimte is een extra troef om in te richten als derde slaapkamer.
Extra Verwarming op aardgas. Airco leefruimte en slaapkamer. Zeven zonnepanelen. Asbestvrij. Epc B. Rolluiken waarvan aan de voorzijde elektrisch. Kortom laat je hier verrassen en voel je thuis.
Bereken je renovatiekosten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 266.000
Kadastraal Inkomen
€ 228
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
110 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
ZC86PXEIP3XY
Makelaar Code
1317537
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€266.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com