Home Te Koop Huis 9750 Kruisem
Kruishoutemsesteenweg 117
Kaart

Kruishoutemsesteenweg 117

9750 Kruisem Huis Te Koop
582 m² wonen
6550 m² perceel
6 slaapkamers
€1.950.000
Lening simuleren

Gelegen in het schilderachtige Kruisem, is deze prachtige voorbeeld van Vlaamse bouwkunst een toevluchtsoord van rust en ontspanning, genesteld tussen de schoonheid van de lokale flora en fauna. De vierkante boerderij, daterend uit omstreeks 1875, belichaamt de rijke geschiedenis van de regio. Wandelpaden, fietsroutes en paardrijroutes zijn in overvloed aanwezig, terwijl winkels, scholen en restaurants gemakkelijk bereikbaar zijn.

Toegankelijk via de ruime hal, verbindt deze woning het oude met het nieuwe. Het nieuwere gedeelte werd in 2015 volledig gerenoveerd en is nu kant-en-klaar. Hier vind je een stijlvol eetgedeelte dat uitmondt in een woonruimte met een authentieke kasteelschouw en een grote bibliotheek. Dit leidt naar de eigentijdse landelijke keuken met ontbijthoek en loungehoek. De vloer-tot-plafond ramen creëren een oranjerie-effect met een onvergetelijk uitzicht op het terras bij de vijvertuin.

De zorgvuldig aangelegde tuin biedt een vrij uitzicht van 270°, waardoor je in elk seizoen kunt genieten van de gezellige vijver of een van de drie terrassen. Of je nu aperitieft aan het vijverterras, opwarmt op het winterterras met open haard, of ontspant op het moestuinterras, er is altijd een plek om te genieten. Tuinliefhebbers zullen genieten van de kleurrijke bloementuin, de eiken serre, de moestuin en de dierenweide omringd door kastanjehout.

Met een totaal oppervlakte van 61.759 m² biedt dit landgoed een gevoel van absolute privacy en rust, terwijl je omgeven bent door natuur en groen.

* * *

Kruishoutemsesteenweg 117 - 9750 Kruisem - In het landelijke Kruisem bevindt zich dit prachtige staaltje Vlaamse architectuur. De rijke geschiedenis van de regio is hier mooi bewaard gebleven. De vierkantshoeve biedt een oord van rust en ontspanning tussen de pracht van fauna en flora. De hoeve dateert oorspronkelijk van circa 1875. In de omgeving bevinden zich talrijke wandel- en fiets- en paardrijroutes. Winkels, scholen en restaurants zijn vlot bereikbaar.
De woning betreedt u via de ruime inkomhal die toegang biedt tot zowel het oude als het nieuwe gedeelte. Het nieuwe gedeelte werd totaal gerenoveerd in 2015 en is op heden perfect instapklaar. Bij het binnenkomen vindt u hier een smaakvol ingerichte eetplaats die doorloopt in de leefruimte met een authentieke kasteelschouw en een ruime bibliotheek. Vanuit de eetplaats gaat u verder naar de hedendaags landelijke keuken met ontbijtruimte en loungehoek. Dankzij de raampartijen over de volledige hoogte heeft u hier het gevoel van een orangerie met een magnifiek zicht op het terras aan de vijvertuin.
De minutieus aangelegde tuin biedt een vrij zicht van 270°. Hier is het doorheen de seizoenen genieten aan de gezellige vijver of op één van de drie terrassen. Aperitieven aan het vijverterras, opwarmen op het winterterras met open haard, of het ontspannen op het terras aan de moestuin. Groene vingers kunnen zich hier ten volle uitleven in de fleurige bloementuin, de ingerichte serre in eik, de moestuin en in de met kastanjehout omheinde dierenweide.
De omliggende percelen wei- en akkerland, met een oppervlakte van 55.209 m², kunnen optioneel bijgekocht worden.
Met een totale oppervlakte van maar liefst 61.759 m² heeft u het gevoel van complete privacy en rust, terwijl u geniet van de natuur en het groen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.950.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1875
Grond oppervlakte
6550 m2
Bewoonbare oppervlakte
582 m2
Referentie
VUV3YC9W-91H
Makelaar Code
7965349
EPC Waarde
387 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2953155
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€1.950.000 / Irres
22 Oct 2023
€2.250.000 / Irres
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com