Home Te Koop Huis 9750 Kruisem
Kloosterstraat 43
Kaart

Kloosterstraat 43

9750 Kruisem Huis Te Koop
309 m² wonen
915 m² perceel

Op zoek naar een charmant, instapklaar restaurant in een landelijke omgeving, maar toch makkelijk bereikbaar? Dan is dit precies wat je zoekt! Dit restaurant combineert landelijke charme met gemakkelijke toegankelijkheid, én heeft ook nog eens de beschikking over een grote parkeerplaats en een aparte feestzaal met eigen ingang. Een ware unieke plek!

Bij binnenkomst in het restaurant treed je direct de eerste ruime zaal van 61 m² binnen, waar je ook de volledig uitgeruste bar vindt. Via een aparte deur heb je toegang tot een extra ruimte van 31 m² die je als feestzaal kunt gebruiken of waar je extra tafels kunt zetten op drukke avonden. De keuken is volledig uitgerust en heeft een oppervlakte van 30 m², inclusief koelcel en een extra berging van 9 m². De toiletten zijn gemakkelijk te bereiken en er is parkeergelegenheid voor meer dan 10 auto's.

Naast het restaurant is er ook een handig bijgebouw van 60 m² dat je kunt gebruiken voor professionele of privédoeleinden. Boven het restaurant vind je ook een ruime woning met een grote woonkamer (36 m²), keuken (13 m²), extra berging (11 m²), badkamer met douche (8 m²) en een hal (13 m²). Daarnaast is er een zeer grote slaapkamer (41 m²) die je gemakkelijk kunt verdelen in twee aparte slaapkamers.

Klinkt dit als de zaak waar je altijd al van droomde? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor een bezichtiging of voor meer informatie!

* * *

Kloosterstraat 43 - 9750 Kruisem - Ben jij op zoek naar een prachtig en instapklaar restaurant op een landelijke maar toch vlot bereikbare locatie? Gevonden!
Dit prachtige restaurant biedt een ideale combinatie van landelijke charme en vlotte bereikbaarheid. Met tal van authentieke elementen, een ruime parking en een aparte feestzaal met eigen ingang, biedt deze locatie een unieke setting.
INDELING:
RESTAURANT:
Bij binnenkomst betreed je direct de eerste ruime zaal (61 m²) waar ook de volledig functionele toog zich bevindt. Via een aparte deur heb je gemakkelijk toegang tot een extra deel dat apart als feestzaal kan worden gebruikt of waar extra tafels kunnen worden geplaatst op drukke avonden (31 m²). Het restaurant beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken (30 m²) met koelcel en een extra berging (9 m²). Toiletfaciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en er is parkeergelegenheid voor meer dan 10 wagens.
BIJGEBOUW:
Het restaurant beschikt over een handig bijgebouw van 60 m² dat kan gebruikt worden voor professionele of privé doeleinden.
WONING:
Boven het restaurant is een ruime woning ingericht, met een grote living (36 m²), keuken (13 m²), extra berging (11 m²), badkamer met douche (8 m²) en een inkomhal (13 m²). Verder is er een zeer grote slaapkamer die perfect kan worden opgedeeld in twee aparte slaapkamers (41 m²).
Is dit de zaak waar jij al lang naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging of meer informatie!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Kadastraal Inkomen
€ 842
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
915 m2
Bewoonbare oppervlakte
309 m2
Referentie
PLE2YW1OQ4-K
EPC Certificaat
2992826-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€695.000 / ERA Coorevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com