Kaart

9770 Kruisem Huis Te Koop
700 m² wonen
60.086 m² perceel
5 slaapkamers
€8.500.000
Lening simuleren

* * *

't Lozerhof, deze hoogstaande hippische accommodatie met tal van mogelijkheden op ca. 6 ha, gelegen in een Oost-Vlaamse gemeente die gekend staat om haar landelijkheid en rust, doch vlotte bereikbaarheid.
Aan lifestyle geen gebrek door de nabijheid van verscheidene culinaire restaurants, historische steden en hippische evenementen.

De prachtige oprijlaan geeft toegang tot zowel het landhuis als de hippische accommodatie.
De eerste indruk is dan ook adembenemend door de hoogstaande afwerking van zowel gebouw als groen.

Eerst nemen we u mee naar de talrijke paardenfaciliteiten:
In de ruime loods kunnen zich maar liefst 41 paarden huisvesten. De gezellige, volledig uitgeruste bar met uitzicht op de ruime buitenpiste (50m x 70m – eb en vloed) en binnenpiste (22m x 40m) met automatische beregening, geeft rechtstreeks toegang tot de zadelkamer, het solarium en de wasplaatsen.
Om de voorzieningen hierin volledig te maken, vindt u hier tevens een bureau, een ruim appartement met 2 slaapkamers en prachtig uitzicht, een studio en voldoende opslag voor hooi, stro en machinerie terug.
Het appartement en de studio hebben zicht op oa de buitenpiste, binnenpiste en de stallen. Dit zowel voor een aangename leefomgeving als om de controle op de paarden nog beter te kunnen behartigen.

Op het buitengedeelte van dit hippisch domein bevindt er zich de uiterst kwalitatieve eb en vloed - buitenpiste met een afmeting van 70m op 50m, omringd door de met hout afgezette weides. Een gevoel van rust, weidsheid en prachtige vergezichten zorgen voor een unieke rijervaring.
Losrijden en conditie opbouwen kan op de galopbaan die tevens toegang kan bieden tot de uitgestrekte wandelroutes die de regio te bieden heeft.
Uiteraard kan hiervoor ook de longeercirkel en stapmolen gebruikt worden, beiden met een diameter van 20 meter.
Verder beschikt deze professionele accommodatie nog over een grote diversiteit aan weides, loopstallen en paddocks. Ook aan parking en functionele ruimtes geen gebrek.
Tevens kunnen er nog extra studio’s makkelijk bij gecreëerd worden.

Het hippisch complex is zodanig ingedeeld om een optimale flow te creëeren. Over alles is er nagedacht om de meest logische en afstand besparende circulatie te bekomen.

Het uniek en hoogstaand landhuis, ontworpen door François-Xavier Van Damme, kan u bereiken via de hoofdingang van dit domein, via een tweede oprit, of via de tuin.
De naastliggende bouwgrond is optioneel bij aan te kopen.

De inkomhal van deze luxueuze en uiterst karaktervolle woning zet onmiddellijk de toon voor wat er volgt. De sierlijke en majestueuze trap is een streling voor het oog. Samen met de algemeen hoogstaande en verfijnde afwerking die u terugvindt over de volledige woonst, van kelder tot zolder.

Via deze inkomhal met alle nodige bezoekersfaciliteiten kan u zowel doorlopen naar het salon als naar het hart van de woning. Het salon met prachtige zichten over zowel de voortuin, binnentuin als wat verder de buitenpiste, biedt u de garantie op een gevoel van rust en sereniteit.
Het hart van de woning biedt u een ruime eetplaats met dezelfde zichten, alsook een volledig uitgeruste high-end keuken met walk-in fridge en tweede leefsalon. Samen met de aansluitende riante bar zorgt dit deel van de woning voor de welgekomen vreugde met het gezin en de vrienden.

Opnieuw is er nagedacht over de indeling om een optimale circulatie en ruimteverdeling te bekomen, net zoals bij de hippische accommodatie.
Via de keuken komt u namelijk in het eerder functioneel gedeelde: Een tweede trap naar de verdieping, toegang tot de kelder, zij-inkom, apart toilet, douchekamer, mudroom, wasplaats en dubbele garage. Tevens kan u ook de walk-in fridge bevoorraden via deze ruimtes. Eerder functionele ruimtes maar met een even hoogstaande afwerking zodat u als bewoner doorheen de volledige woning dezelfde beleving ervaart.

Op de eerste verdieping vindt u een prachtige nachthal met traphal tot de bovenste verdieping waar zich een extra ruimte bevindt die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden.
Ook op deze eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, 3 bad- of douchekamers met de nodige faciliteiten, 1 apart toilet, een fitnessruimte met hammam en aparte toegang via een buitentrap. Allen zijn afgewerkt met prachtige karaktervolle materialen en inbouwkasten op maat. Ze voorzien u als bewoner ook over dezelfde weidse, landelijke zichten en lichtinvallen als het gelijkvloers.
Tevens bevindt zich hier ook de master. Via de privatieve dressing komt u in de masterslaapkamer met aansluitend een make-up room en masterbadkamer. De zichten vanuit deze master zijn fenomenaal. Zowel op de binnentuin, als op de buitenpiste en de vele weides. De zitbank aan het raam nodigt uit tot dromerige momenten die lang zullen gekoesterd worden.

Het laatste gedeelte van dit domein waar u als bewoner ten volle kan genieten is de volwassen tuin die onmiddellijk een vakantiegevoel bij u zal teweeg brengen.
Verscheidene terrassen voor elke zonnestand, een overdekt terras met buitenkeuken en het verwarmd zwembad. Allen opnieuw met prachtige materialen en oog voor detail zowel in afwerking als in zichten en privacy.

Dit perfect onderhouden en tijdloos domein wordt absoluut beschouwd als one of a kind.
Hoewel dit een recente bouw betreft, ademt het geschiedenis en karakter uit.
Zorgt deze hippische eigendom voor de beleving waar u naar op zoek bent, voor een perfecte match, neem dan contact via 0489 026 025 of elize@immofluisteraar.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 8.500.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.328
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
60.086 m2
Bewoonbare oppervlakte
700 m2
Referentie
F2GTK42SC7IG
Makelaar Code
IF-4157 MW
EPC Waarde
127 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230712-0002927168-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Feb 2024
€8.500.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com