Home Te Koop Huis 3511 Kuringen
Oude-Heidestraat 5
Kaart

Oude-Heidestraat 5

3511 Kuringen Huis Te Koop
657 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Oude-Heidestraat 5 - 3511 Kuringen - Deze gezellige woning is gelegen in een mooie residentiële buurt. Hier is het rustig wonen, dichtbij groen, ontspannings-en sportfaciliteiten, scholen, de Corda Campus, het kanaal en dit op slechts 4 km van centrum Hasselt. 
Op een perceel van 6a57ca, vinden we deze halfopen bebouwing terug. 
De woning werd in 1991 volledig gerenoveerd en er gebeurde ook een uitbreiding van het bouwvolume (vergund). Een nieuw dak, nieuwe ramen en deuren, elektriciteit,.. werden allemaal gerealiseerd. 
De woning wordt elektrisch verwarmd aan de hand van een airco (lucht-lucht), en elektrische panelen. Er zijn maar liefst 24 zonnepanelen! Ook nog een terugdraaiende teller. Gedurende de komende 5 jaar heeft de koper nog recht op groenestroomcertificaten, met een gemiddelde opbrengst van zo'n 1000€ per jaar.  
De woning beschikt over een vernieuwde keuken, met vaatwasmachine. Gelijkvloers vinden we verder een woonruimte, eetkamer, badkamer met toilet, en een apart gastentoilet terug. Boven zijn er drie slaapkamers, en een vierde kleine ruimte die nog naar wens kan ingericht worden. Via het zolderluik is de zolder bereikbaar.  
De woning heeft veel potentieel, en kan mits een aantal ingrepen worden omgevormd tot een gezellige, up-to-date woning. Wij geven u graag advies betreffende de renovatiemogelijkheden. 
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. 
De woning bevat geen asbest. Asbestattest aanwezig.
Ben je geïnteresseerd in deze woning? Neem contact met ons op voor meer info of een bezoek!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.900
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
657 m2
Referentie
HP542OMI36RH
Prijs Geschiedenis
23 Feb 2024
€269.900 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com