Home Te Koop Huis 8520 Kuurne
Kouterstraat 21
Kaart

Kouterstraat 21

8520 Kuurne Huis Te Koop
139 m² wonen
230 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerde woning in het centrum van Kuurne? Dan is deze INSTAPKLARE en GESCHILDERDE woning zeker iets voor jou. Deze woondroom van 122m2 is gelegen in een oase van rust, maar toch vlakbij winkels, een apotheek en een school - allemaal op slechts 3 minuten loopafstand!

De woning is voorzien van een EPC-label A, met een combisysteem van verwarming en AIRCO via warmtepomp en draait volledig op groene energie dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen. Zo combineer je comfort met duurzaamheid.

Bij binnenkomst straalt het herenhuisgevoel je tegemoet. De open leef- en zitruimte is de ideale plek om na een drukke dag tot rust te komen. Daarnaast zorgt de nagelnieuwe keuken, uitgerust met alle moderne faciliteiten, ervoor dat je elke dag kunt genieten van culinair gemak. De ruimtes zijn afgewerkt met elegante keramische parkettegels voor een stijlvolle look.

De keuken biedt directe toegang tot een heerlijk terras en een goed onderhouden tuin op het zuiden. Voortaan kan je dus ook buiten genieten van de rust! Bovendien geeft de tuin toegang tot een doodlopend straatje waar je gemakkelijk kunt parkeren.

Deze charmante woning heeft een prachtige badkamer op het gelijkvloers, compleet met zowel een ligbad als een douche. Daarnaast is er ook een handige berging of wasruimte. En heb je extra opslag nodig? Dat is geen probleem dankzij de nette witte kelder!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers. De derde verdieping biedt nog meer ruimte met een royale zolderkamer die zelfs kan dienen als polyvalente ruimte. Deze is volledig ingericht met ingebouwde kasten, waardoor je altijd voldoende opbergruimte hebt.

Deze woning is dus een echte topper op de vastgoedmarkt! Mis je kans niet en kom vandaag nog kijken.

* * *

Kouterstraat 21 - 8520 Kuurne - VOLLEDIG GERENOVEERDE woning (122m2) pal in het centrum van Kuurne, en toch heel rustig gelegen op slechts 3 minuten loopafstand van winkels, apotheek en een school. INSTAPKLAAR - GESCHILDERD!
EPC-label A, voorzien van combi systeem verwarming/AIRCO met warmtepomp, zonnepanelen.
Bij binnenkomst ervaart u het gevoel van een herenhuis. De open leef- en zitruimte verwelkomt u, verbonden met een splinternieuwe keuken die voorzien is van alle moderne gemakken. Voorzien van keramische parkettegels.
De keuken staat direct in verbinding met een terras en een aangelegde, zuid gerichte tuin. De tuin biedt ook toegang tot een doodlopend straatje waar gemakkelijk geparkeerd kan worden.
Op het gelijkvloers bevindt zich een prachtige badkamer met zowel een bad als een douche, naast een handige berging/wasruimte. Voor extra opslagruimte is er een zeer nette witte kelder beschikbaar.
Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers en op de derde verdieping is er een ruime zolderkamer/polyvalente ruimte, volledig ingericht met ingebouwde kasten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
230 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
4TI69FO-DXHN
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€325.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com