Home Te Koop Huis 8520 Kuurne
Katrienwiel 9
Kaart

Katrienwiel 9

8520 Kuurne Huis Te Koop
208 m² wonen
546 m² perceel
4 slaapkamers

Ontdek deze vrijstaande familiewoning, ideaal gelegen in een rustige en doodlopende straat binnen wandelafstand van lokale scholen en winkels. De ideale woning voor wie houdt van het gezinsleven in een sereen kader.

Het gelijkvloers van dit huis is volledig gerenoveerd en voorziet in alle moderne comfort. Het omvat een hedendaagse keuken en een ruime open L-vormige woon- en eetkamer. Dit niveau herbergt verder een garage, een toilet, een veelzijdige ruimte die kan fungeren als kantoor of vierde slaapkamer en een handige koelberging. Deze ruimtes werden afgewerkt met kwalitatieve materialen zoals parketvloeren en natuurstenen elementen. Ook alle ramen werden vervangen en voldoen zo aan de strengste isolatienormen. Bovendien geniet u op het gelijkvloers van een ruime veranda die 's winters volledig kan worden afgesloten.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime kamers, perfect voor slaap- of hobbydoeleinden. Verrijkend voor deze etage is de badkamer, uitgerust met een meubel met dubbele wastafel, een ligbad en een toilet. Daarbovenop is er nog een aparte doucheruimte en twee zolderruimtes.

De onderhoudsvriendelijke tuin rondom de woning wordt gesierd door een houten tuinhuis, dat handig kan dienen voor fietsopslag.

De woning wordt verwarmd via een nieuwe hoogrendementsgasketel en is uitgerust met zonnepanelen die nog vijf jaar recht geven op groenestroomcertificaten. Dit levert een niet te onderschatten voordeel op van zo'n 10.000 euro! Bijkomende charme van deze woning is de regenput met een drievoudig filtratiesysteem, wat bijdraagt aan een efficiënt waterverbruik.

Kortom, deze woning is een unieke kans voor wie streeft naar comfortabel en rustig wonen in een gezinsvriendelijke omgeving.

* * *

Katrienwiel 9 - 8520 Kuurne - Welkom thuis in deze vrijstaande familie woning, gelegen in een rustige en doodlopende straat, op wandelafstand van scholen & winkels.

Het gelijkvloers werd volledig gerenoveerd en bestaat uit een moderne keuken, ruime open living/eetkamer in L-vorm, garage, WC, een kamer die kan dienst doen als kantoor of 4de slaapkamer (13m²) en een kleine koele berging. De ruimtes zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen waaronder parketvloeren en natuurstenen afwerkingen. Verder zijn ook de meeste ruiten recent vervangen waardoor ze voldoen aan de strengste normen naar isolatie. Daarnaast is er ook op het gelijksvloers een ruime veranda (20m²) die in de winter volledig kan worden afgelsoten.

Op het 1ste verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers of eventuele hobby kamers. De badkamer bevat een badkamer meubel met dubbele wastafel, ligbad and WC. Verder is er op de eerste verdieping nog een afzonderlijke douche kamer en ook 2 zolder ruimtes.

Rondom het huis een een mooi en eenvoudig te onderhouden tuin met een houten tuinhuis die perfect dienst kan doen als fiets opslag ruimte.

Huis wordt verwarmd via een hoog rendements gasketel en beschikt ook over 5.040W aan zonnepanelen die nog voor 5 jaar recht geven op groenestroom certificaten (+/- 10.000 euro!!). Verder heeft dit huis ook een regenput met een 3-dubbel filtrage systeem zodat ook naar waterverbruik efficent kan worden omgesprongen.

Deze woning is een zeldzame kans om te genieten van comfortabel wonen in een rustige omgeving,

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 460.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1978
Grond oppervlakte
546 m2
Bewoonbare oppervlakte
208 m2
Referentie
ID7FVF01CQW7
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0003121144
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€460.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com