Kaart

1310 La-hulpe Huis
120 m² wonen
530 m² perceel
2 slaapkamers
€399.000

Ontdek dit charmante 3-gevels huis in La HULPE, gelegen in de begeerde wijk Gaillemarde. Dit huis met 2 slaapkamers en 2 badkamers is ideaal gelegen op een perceel van 5 are 30, met een prachtig open uitzicht en zuidoostelijke oriëntatie aan de achterkant. Geniet van de rust en het groen, terwijl u toch dicht bij alle voorzieningen en het bos van Soignes bent.

Binnenin vindt u een woonkamer van 30m² met een functionele cassettehaard en een kantoorruimte op straatniveau. Op tuinniveau bevindt zich de keuken en veranda die uitkomt op het terras en de tuin. De woning beschikt ook over een kelder van 16m² met was- en stookruimte.

De eerste verdieping heeft een nachthal met ingebouwde kasten, een slaapkamer van 15m² en een badkamer van 8m² met douche, wastafel en toilet. De tweede verdieping herbergt een ruime tweede slaapkamer van 25m² met bad en opbergruimte boven het bed en ingebouwde kasten.

Buiten kunt u genieten van een natuurstenen terras met een prachtig uitzicht over de velden, een charmante traptuin, een berging en twee parkeerplaatsen aan de zijkant van het huis.

Wat betreft de technische aspecten: PEB G, conform elektriciteit, PVC dubbele beglazing (deels vervangen in 2023), elektrische convectorverwarming en een boiler uit 2022. Dit huis is exclusief te ontdekken bij Latour&Petit!

* * *

La HULPE, in het hart van de zeer gewilde wijk Gaillemarde, charmant 3-fronten huis (2CH/2SDB) gelegen op een terrein van 5 are 30 ideaal georiënteerd op het zuidoosten aan de achterzijde met een prachtig open uitzicht. Rustige, groene omgeving, dicht bij alle voorzieningen en het bos van Soignes. Het is als volgt samengesteld: Op straatniveau: Woonkamer van 30m² met functionele cassettehaard en kantoorruimte. Tuinniveau: keuken en veranda die uitgeeft op het terras en de tuin. Kelder van 16m² met was- en stookruimte. Op de 1ste verdieping: Nachthal met ingebouwde kasten, slaapkamer 1 van 15m², badkamer van 8m² met douche, wastafel, toilet. Op de 2e verdieping: Ruime tweede slaapkamer van 25m² met bad en bergruimte boven het bed, ingebouwde kasten. Buiten: Natuurstenen terras met een prachtig uitzicht over de velden, charmante traptuin, berging, twee parkeerplaatsen aan de zijkant van het huis. Op technisch vlak: PEB G, elektriciteit conform, PVC dubbele beglazing (deels vervangen in 2023), elektrische convector verwarming, boiler van 2022. Exclusief te ontdekken bij Latour&Petit!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
530 m2
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
CK2FEO8I9RHU
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€399.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com