Kaart

2430 Laakdal Huis Te Koop
223 m² wonen
1238 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze moderne villa, gebouwd in 2002 en goed onderhouden, gelegen op een perceel van 1238m² vlakbij het centrum van Vorst-Laakdal. De woning biedt tal van mogelijkheden dankzij de praktische indeling en ruime oppervlakte. Bovendien ligt de woning dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer en zijn de verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit naar de E313 vlot bereikbaar.

Bij binnenkomst in de woning treft u een inkomhal met apart gastentoilet die toegang geeft tot de lichte leefruimte met zicht op de tuin. De leefruimte is voorzien van airco voor zowel koeling als verwarming. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een volledig uitgeruste keuken, die ook te bereiken is via de zij-ingang en inpandige garage met berging en kelder.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een ruimte voor een bureau of dressing en een badkamer met wastafel, ligbad, douche en apart toilet. Via het zolderluik bereikt u de zolder die genoeg opslagruimte biedt.

Buiten de woning is er voldoende parkeergelegenheid op de oprit en een carport voor twee wagens. De tuin beschikt over een vijver en een terras met recent vernieuwde zonneluifel, waar u kunt genieten van rust en privacy.

Extra's van deze woning zijn het lage EPC van 131 kWh/m² per jaar, de kwalitatieve materialen die zijn gebruikt en de vele parkeermogelijkheden.

* * *

Moderne villa op een perceel van 1238m² nabij centrum van Vorst-Laakdal.
De woning dateert van 2002 en verkeert in een goede staat van onderhoud. Dankzij de praktische indeling en het ruime volume zijn er verschillende mogelijkheden: woning,
Ligging: Gelegen nabij centrum van Vorst. Scholen, winkels, openbaar vervoer, ... liggen bijkomend in de onmiddellijke omgeving. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar alsook de oprit naar de E313.
Indeling: Inkom, toilet,  leefruimte, keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer, keuken, wasplaats, inpandige garage, kelder en carport.
Omschrijving: Deze prachtige instapklare woning wordt gekenmerkt door zijn kwalitatieve materialen. De inkomhal met apart gastentoilet geeft toegang tot  de leefruimte met zeer veel lichtinval en zicht op de tuin. De leefruimte is voorzien van een airco, deze kan zowel koelen als verwarmen. Verder is er op het gelijkvloers een volledig uitgeruste keuken die eveneens te bereiken is via de zij ingang en inpandige garage met berging en kelder. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een ruimte voor bureel of dressing en de badkamer bestaande uit een wastafel, ligbad, douche en een apart toilet. Verder is de zolder te bereiken via het zolderluik. Deze biedt voldoende opslagruimte. Naast voldoende parkeergelegenheid op de oprit is er een ruimte voorzien met een carport voor twee wagens. Eenmaal in de tuin zelf is er een vijver en een aangelegd terras met recent vernieuwde zonne luifel. Hier is het heerlijk vertoeven en kan u genieten van alle rust en privacy!

Extra’s:- EPC 131 kWh/m²jaar - Kwalitatieve materialen- Veel parkeermogelijkheden - Praktische indeling - Airco aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2002
Grond oppervlakte
1238 m2
Bewoonbare oppervlakte
223 m2
Referentie
5XEHNDX-3T8J
Makelaar Code
135504
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€549.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com