Home Te Koop Huis 2430 Laakdal
Makelschrans 5
Kaart

Makelschrans 5

2430 Laakdal Huis Te Koop
172 m² wonen
800 m² perceel

Deze woning, gelegen in een rustige straat in Veerle-Laakdal, bevindt zich vlakbij het centrum met alle faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. De locatie biedt ook een gemakkelijke verbinding naar de omliggende gemeenten.

Gebouwd in 1962, is deze woning door de jaren heen goed onderhouden, maar is nu toe aan renovatie. Bij binnenkomst via de hal komt u in de ruime woonkamer, die baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Aangrenzend bevindt zich de keuken met toegang tot het terras. Op de begane grond vindt u ook de badkamer met ligbad en een slaapkamer. De bovenverdieping herbergt drie slaapkamers, waarvan twee ruim en een geschikt als kinderkamer.

De woning is gelegen op een aangenaam perceel van ongeveer 800 m². Extra's zijn onder andere een EPC van 865 kWh/m² (klasse C), centrale verwarming op mazout en een bergkelder. De woning heeft een P-score van B en een G-score van A voor waterinfo en is onderhevig aan renovatieplicht.

* * *

Makelschrans 5 - 2430 Laakdal - Ligging:
Gelegen in een rustige straat te Veerle-Laakdal vlakbij het centrum. Alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer,..) in de directe omgeving. Tevens een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes.
Omschrijving:
De woning werd gebouwd in 1962, ze werd doorheen de jaren goed onderhouden en momenteel verkeert deze in een te renoveren staat. Via de inkomhal betreden we de ruime woonkamer, deze geniet van veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Aansluitend is er de keuken met toegang tot het terras. Verder is er gelijkvloers de badkamer met ligbad en 1 slaapkamer gelegen. De bovenverdieping omvat drie 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime en 1 kinderkamer. De woning is gelegen op een aangenaam perceel van ca. 800 m² in een rustige straat nabij het centrum. Extra: - EPC: 865 kWh/m², C - CV op mazout
- Bergkelder Waterinfo: P-score: B G-score: A Renovatieplicht

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
800 m2
Bewoonbare oppervlakte
172 m2
Referentie
IMKI4WJ1XFUF
Makelaar Code
5948461
EPC Waarde
865 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€230.000 / De Groot & Celen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com