Home Te Koop Huis 9270 Laarne
Gaaiakker 28



immo Kaart

Gaaiakker 28, 9270 Laarne

Huis Te Koop in Laarne

Gaaiakker 28 - 9270 Laarne - Deze adembenemende villa is gelegen in een rustige en groene omgeving, ideaal voor wie op zoek is naar comfort en privacy. Met zijn authentieke architectuur en hoogwaardige afwerking is deze woning een echte eyecatcher.

Gelegen in het pittoreske Laarne op een boogscheut van alle grote verbindingswegen en om de hoek van de vele scholen, vinden we deze statige villa terug.
De woning is opgedeeld in enerzijds een gelijkvloers dat als volwaardige woning kan volstaan, alsook een bovenverdieping met aparte ingang.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime, lichtrijke leefruimte dankzij de vele raampartijen. Daarnaast vinden we hier nog een geïnstalleerde keuken, volledig afgewerkt in het hout, die ons meteen verbindt met de veranda. De badkamer met ligbad vervolledigt deze verdieping samen met de 3 ruime slaapkamers en berging.

Kiezen we om de trap via de berging naar boven te nemen of nemen we de aparte ingang achteraan de woning, dan komen we op de eerste verdieping die ook kan volstaan als aparte woonunit.

Deze verdieping bestaat uit een leefruimte met open keuken, badkamer en ruime slaapkamer. Over de volledige verdieping bevinden zich ingebouwde kasten om zo van elke meter optimaal gebruik te maken!

Kortom: Deze woning is perfect geschikt voor een groot gezin, een gezin met oudere kinderen die een eigen ruimte willen. Alsook co-housing is hier zeker mogelijk of men kan zelfs kijken om de bovenste verdieping te gaan verhuren om nog een extra opbrengst binnen te krijgen!

Bent u benieuwd naar het gevoel van rust of vraagt u zich af wat uw mogelijke opbrengst zou kunnen zijn? Neem contact op via het nummer 09/225 50 50 en kom eens langs!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1989
Referentie
308POHGQXXQW
Makelaar Code
3578109
EPC Waarde
297 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230428-0002868910-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Sep 2023
€449.000 / I-moov
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com