Home Te Koop Huis 3620 Lanaken
Bosstraat 38
Kaart

Bosstraat 38

3620 Lanaken Huis Te Koop
430 m² wonen
2013 m² perceel
4 slaapkamers
€1.640.000
Lening simuleren

* * *

Bosstraat 38 - 3620 Lanaken - Indeling
De centraal gelegen ruime inkomhal met een garderobe en een gastentoilet geeft via een dubbele glazen deur toegang tot de leefruimte die baadt in natuurlijk licht. De zithoek is voorzien van een moderne gashaard en de gezellige eethoek heeft optimaal tuincontact. Daarnaast is er een half open kantoorruimte voorzien van handige maatwerk kasten, een op maat gemaakte moderne open keuken en een praktische wasruimte. De begane grond beschikt tevens over een wellnessruimte met een sauna, een tweede toilet en een inpandige garage met plaats voor twee auto's. Op de eerste verdieping bevindt zich een vide, een nachthal en vier slaapkamers, waaronder de masterbedroom met een eigen badkamer en een privé-dressing. Er is ook een apart toilet en nog een extra badkamer aanwezig. Een volledig ingerichte wijnkelder mag uiteraard niet ontbreken. Afwerking
De open greeploze maatwerkkeuken is luxueus afgewerkt en voorzien van exclusieve Gaggeneau keukentoestellen waaronder een koelkast met vriesvak, een vrieskast, een wijnkoelkast, een inductie kookplaat, een inbouw afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser, een dubbele spoelbak, een grillplaat en een teppanyaki.

Badkamer 1 is voorzien van een duo ligbad, een grote inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet.
Badkamer 2 is voorzien van een vrijstaand design ligbad, een regendouche en een dubbele wastafel geïntegreerd in het meubel.

De tuin is een waardevolle toevoeging aan de woning. Een prachtige buitenruimte voorzien van een overloopzwembad met jacuzzi geschikt voor 6 personen, buitenverlichting, automatisch beregeningssysteem en een tuinhuis. Het overdekt terras is afgewerkt in natuursteen en is voorzien van een zonnescherm.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.640.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.752
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2013 m2
Bewoonbare oppervlakte
430 m2
Referentie
PRI7844YLEUW
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2024
€1.640.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com