Home Huis 3620 Lanaken
Jan Rosierlaan 92
Kaart

Jan Rosierlaan 92

3620 Lanaken Huis
205 m² wonen
372 m² perceel
€159.000

Idylia presenteert een unieke vastgoedinvestering aan de bekende Jan Rosierlaan in Lanaken. We hebben er al eerder succesvol gebouwd met Residentie Tulleners en nu bieden wij direct naast dit project twee karakteristieke woningen uit de begin 20e eeuw aan. Samen staan de halfopen bebouwingen op ruim 7a43ca grond, wat mogelijkheden biedt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Bij een keuze voor renovatie staat er een grondige opknapbeurt te wachten, maar daarna zijn er twee monumentale panden toegevoegd aan je portfolio. Deze panden kunnen vervolgens sterk renderen op de huur- of verkoopmarkt. Kies je voor nieuwbouw, dan kan er met de totale oppervlakte van de grond een appartementsgebouw gerealiseerd worden.

Hierbij is er zelfs de mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit nieuwe project. Bovendien kan er een ondergrondse parking aangelegd worden via de inrit van de bestaande residentie.

De locatie is uitstekend: in het centrum van Lanaken, nabij winkels, overheidsdiensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij. Daarnaast zijn Maastricht, de heuvels van Haspengouw en het Nationaal Park Hoge Kempen vlot bereikbaar. Dit maakt het een interessante investering voor allerlei doelgroepen.

Heb je interesse in deze vastgoedkans? Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Jan Rosierlaan 92 - 3620 Lanaken - De Jan Rosierlaan in Lanaken is bekend terrein voor Idylia – we bouwden er eerder al Residentie Tulleners. Nu ligt er vlak naast een andere opportuniteit op je te wachten: twee authentieke woningen in halfopen bebouwing, daterend van de periode tussen 1900 en 1918. Elk huis brengt ruim 3a70ca aan grond met zich mee.
Het mooie aan dit project is dat je zelf de keuze maakt tussen renoveren of nieuwbouw. Besluit je de woningen op te knappen, dan heb je een ideale investeringskans in handen. De werken zullen grondig moeten zijn, maar dan staan er wel twee monumentale panden in je portfolio die een sterke huur- of verkoopprijs zullen binnenbrengen. Kies je ervoor om de vergunning tot afbraak en nieuwbouw aan te vragen, dan heb je een totale projectgrond van 7a43ca tot je beschikking om een appartementsgebouw neer te zetten, met alle voordelen van dien.
Goed om te weten: er is een mogelijkheid om de gevel van Residentie Tulleners door te trekken in dit project! Die is immers is helemaal bouwklaar. Voorzie je voor dit project graag een ondergrondse parking? Ook dat kan perfect via de inrit van de bestaande residentie.
Aan de locatie zal het alleszins niet liggen: de panden bevinden zich in hartje Lanaken, met winkels, gemeentediensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij op wandel- en fietsafstand. Ook pak je gemakkelijk de auto, fiets of bus richting het bruisende Maastricht, de glooiende heuvels van Haspengouw of de bossen en heide van Nationaal Park Hoge Kempen. Een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud!  
Interesse in deze buitenkans? Laat het ons snel weten en we helpen je verder met alle nodige informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Kadastraal Inkomen
€ 409
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
372 m2
Bewoonbare oppervlakte
205 m2
Referentie
MW8H5SZMHIVP
Makelaar Code
5918212
EPC Waarde
367 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20230620-0002922807-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€159.000 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com