Home Huis 3620 Lanaken
Jan Rosierlaan 90
Kaart

Jan Rosierlaan 90

3620 Lanaken Huis
162 m² wonen
371 m² perceel
€159.000

Op de Jan Rosierlaan in Lanaken, staat een bijzonder vastgoedproject op je te wachten. Idylia, bekend van het project Residentie Tulleners, biedt twee authentieke halfopen woningen aan, daterend uit de periode 1900-1918, elk gelegen op ruim 3a70ca grond.

Het unieke aan dit project is de flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om de woningen te renoveren tot monumentale panden, wat een geweldige investeringsmogelijkheid biedt. Na grondige renovatiewerkzaamheden kunnen deze gebouwen een sterke huur- of verkoopprijs opleveren. Je andere optie is om een vergunning aan te vragen voor afbraak en nieuwbouw. Dit geeft je de mogelijkheid om op een totale terrein van 7a43ca een nieuw appartementsgebouw te ontwikkelen met alle bijbehorende voordelen.

De locatie van deze woningen is gunstig en centraal in het hart van Lanaken. Alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, gemeentediensten, apotheken en een postkantoor, zijn op loop- en fietsafstand. Daarnaast is er ook een kinderboerderij in de buurt. Vanuit hier heb je makkelijk toegang tot Maastricht, de uitgestrekte heuvels van Haspengouw, en het Nationaal Park Hoge Kempen - een perfecte uitvalsbasis voor zowel jong als oud!

Ben je geïnteresseerd in deze unieke vastgoedkans? Neem snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder met alle benodigde informatie.

* * *

Jan Rosierlaan 90 - 3620 Lanaken - De Jan Rosierlaan in Lanaken is bekend terrein voor Idylia – we bouwden er eerder al Residentie Tulleners. Nu ligt er vlak naast een andere opportuniteit op je te wachten: twee authentieke woningen in halfopen bebouwing, daterend van de periode tussen 1900 en 1918. Elk huis brengt ruim 3a70ca aan grond met zich mee.
Het mooie aan dit project is dat je zelf de keuze maakt tussen renoveren of nieuwbouw. Besluit je de woningen op te knappen, dan heb je een ideale investeringskans in handen. De werken zullen grondig moeten zijn, maar dan staan er wel twee monumentale panden in je portfolio die een sterke huur- of verkoopprijs zullen binnenbrengen. Kies je ervoor om de vergunning tot afbraak en nieuwbouw aan te vragen, dan heb je een totale projectgrond van 7a43ca tot je beschikking om een appartementsgebouw neer te zetten, met alle voordelen van dien. 
Aan de locatie zal het alleszins niet liggen: de panden bevinden zich in hartje Lanaken, met winkels, gemeentediensten, apotheken, een postkantoor en een kinderboerderij op wandel- en fietsafstand. Ook pak je gemakkelijk de auto, fiets of bus richting het bruisende Maastricht, de glooiende heuvels van Haspengouw of de bossen en heide van Nationaal Park Hoge Kempen. Een perfecte uitvalsbasis voor jong en oud!
Interesse in deze buitenkans? Laat het ons snel weten en we helpen je verder met alle nodige informatie

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Kadastraal Inkomen
€ 376
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1918
Grond oppervlakte
371 m2
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
K94KEN1P3YRV
Makelaar Code
5918189
EPC Waarde
591 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230704-0002935697-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€159.000 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com