Home Te Koop Huis 3620 Lanaken
Berkenlaan 8
Kaart

Berkenlaan 8

3620 Lanaken Huis Te Koop
247 m² wonen
801 m² perceel
4 slaapkamers

Berkenlaan 8 - 3620 Lanaken - Indeling: Op het gelijkvloers is er een inkomhal met een gastentoilet, een maatwerk vestiaire en toegang tot de leefruimte ingericht met een zithoek en bureauruimte. Via de splitlevel trap bereiken we de riante leefkeuken. Deze staat rechtstreeks in contact met de tuin via een groot schuifraam met zonnescreens. Verder is er een volledig ingerichte bijkeuken en een aangename tuinkamer. De eerste verdieping is voorzien van de masterbedroom met ensuite dressing en de ruime badkamer met ligbad en dubbele douche!
Op het volgende splitlevel niveau bereiken we 2 ruime slaapkamers, een toilet en de wasruimte. Deze laatste biedt ook de mogelijkheid om te gebruiken als 4e slaapkamer. De tuin werd onderhoudsvriendelijk ingericht met kunstgras, is volledig omheind en aangelegd met een overdekt terras, apart garagegebouw en een buitenzwembad. Het garagegebouw met automatische sectionaalpoort beschikt ook over een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. De woning beschikt over een ruime kelder ingericht als polyvalente ruimte en berging, een centraal stofzuigsysteem, alarm, rolluiken, airco’s en 32 zonnepanelen!

Afwerking: De open leefkeuken is afgewerkt met een granieten werkblad en toestellen zoals inductie kookplaat, dubbele afzuigkap, twee koelkasten, combi stoomoven, spoelbak en vaatwasser geïntegreerd in het eiland. De badkamer op de eerste verdieping is ingericht met een dubbele douche, wastafel en een dubbel ligbad.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 649.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.019
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
801 m2
Bewoonbare oppervlakte
247 m2
Referentie
UIBL8CBS4BXK
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€649.000 / Christoffels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com