Home Te Koop Huis 9850 Landegem
Brouwerijstraat 9A
Kaart

Brouwerijstraat 9A

9850 Landegem Huis Te Koop
180 m² wonen
1.019 m² perceel
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze charmante open bebouwing gelegen in het rustige Landegem, een deelgemeente van Deinze. Ze geniet niet alleen van een rustgevende omgeving maar ook van een centrale ligging. Met slechts een korte fietstocht bereik je de E40 en het station met de lijn Brussel-Oostende. Bovendien zijn de winkels, scholen, sportfaciliteiten en ontspanningsmogelijkheden allemaal binnen handbereik.

De woning is gelegen op een royaal perceel van 1019 vierkante meter en biedt tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren en personaliseren van de bestaande woning of misschien zelfs aan uitbreiding. De huidige indeling bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken, een veranda die zicht heeft op de grote tuin, een berging en een achterinkom. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, een moderne badkamer en een apart toilet.

En het hoeft daar niet te stoppen! De ruime tuin biedt prachtige vergezichten en extra ruimte voor eventuele uitbreidingen. Daarnaast zorgt de vrijstaande garage voor extra opbergmogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar een woning met veel potentieel op een centrale locatie, dan is dit jouw kans. Alle serieuze biedingen worden overwogen.

Houd rekening met de verplichte renovatie voor residentiële gebouwen opgelegd door de Vlaamse overheid. Voor meer informatie daarover kan je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Stefanie D'hondt op 0474 09 01 10 of stuur een e-mail naar stefanie@valorvastgoed.be.

* * *

Brouwerijstraat 9A - 9850 Landegem - Ontdek de mogelijkheden van deze charmante woning, gelegen in het rustige Landegem, een deelgemeente van Deinze. Met een perceel van maar liefst 1019m², biedt deze open bebouwing niet alleen rust maar ook een centrale ligging met gemakkelijke toegang tot de E40 en het station met de lijn Brussel-Oostende op fietsafstand. De buurtvoorzieningen, waaronder winkels, scholen, sportfaciliteiten en ontspanning, liggen allemaal binnen handbereik. Deze woning heeft niet alleen uitbreidingsmogelijkheden, maar biedt ook veel potentieel voor renovatie, het creëren van je eigen thuis.
Digitale impressies ter inspiratie voor mogelijke renovatie/inrichting -ideeën. De indeling van de woning omvat beneden een inkom met gastentoilet, een ruime leefruimte met open keuken en een veranda die uitkijkt op de tuin, samen met een praktische berging en achterinkom. Boven bevinden zich drie slaapkamers, een recente badkamer en een apart toilet. Geniet van het buitenleven in de ruime tuin met prachtig uitzicht, die mogelijkheden biedt voor diverse uitbreidingen en aanpassingen.

Een vrijstaande garage biedt extra opbergmogelijkheden Deze woning is een ideale kans voor wie droomt van een centraal gelegen open bebouwing op een royaal perceel. Grijp de kans om hier jouw droomhuis te creëren...

Elk ernstig bod wordt door de verkoper in overweging genomen.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap,  https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Meer info of een bezoek?
Contacteer Stefanie D'hondt 0474 09 01 10 of mail stefanie@valorvastgoed.be 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 889
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
1.019 m2
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
O2R8WB8B5BLB
Makelaar Code
5926587
EPC Waarde
544 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
0002940614
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com