Home Te Koop Huis 9850 Landegem
Dennendreef 43-A
Kaart

Dennendreef 43-A

9850 Landegem Huis Te Koop
256 m² wonen

Deze ruime, vrijstaande woning in de rustige omgeving van Landegem is ideaal gelegen nabij openbaar vervoer, scholen en winkels.

Hoewel deze klassieke woning een beetje liefde en aandacht nodig heeft, biedt het veel ruimte en potentieel om uw perfecte gezinswoning te worden. Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met toegang tot de veranda, een aparte keuken met aangrenzende berging, een slaapkamer met een ruime badkamer, en een dubbele garage met geautomatiseerde poorten.

De bovenverdieping telt drie flinke slaapkamers, een badkamer en een sauna voor die rustige zen-momenten. De goed onderhouden, omsloten tuin vormt een extra pluspunt.

Belangrijkste kenmerken: rustige ligging, groot woonoppervlak, vier slaapkamers en ideaal als gezinswoning. Bent u geïnteresseerd in deze klassieke, ruime gezinswoning? Aarzel dan niet om contact op te nemen via 09 380 11 10 of deinze@demeester.be.

* * *

Dennendreef 43-A - 9850 Landegem - In een rustige buurt te Landegem, vindt u deze ruime en alleenstaande woning. De woning is gelegen nabij openbaar vervoer, scholen, winkels, ... .

Deze klassieke woning biedt veel plaats en mogelijkheden. Met wat liefde en de nodige aandacht wordt dit uw ideale droomwoning !

Op het gelijkvloers heeft men een ruime living die toegang biedt tot de veranda, aparte keuken met aansluitend een ruime berging, 1 slaapkamer met grote badkamer en de dubbele garage met geautomatiseerde poorten. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, badkamer en voor mensen die graag genieten van een zen-momentje, een sauna. De afgesloten, perfect onderhouden tuin is een extra troef bij deze woning.

Troeven: Rustige ligging Grote bewoonbare oppervlakte 4 slaapkamers Ideale gezinswoning
Interesse in deze klassieke, ruime gezinswoning? Aarzel dan niet om contact op te nemen 09 380 11 10 of deinze@demeester.be !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 398.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1986
Bewoonbare oppervlakte
256 m2
Referentie
N0LGHFGXHWCO
EPC Waarde
468 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220617-0002611402-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
29 Jun 2022
€398.000 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com