Home Huis 3400 Landen
Tiensestraat 71
Kaart

Tiensestraat 71

3400 Landen Huis
160 m² wonen
3 slaapkamers
€223.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Tiensestraat 71 - 3400 Landen - Deze eigendom wordt aangeboden via het online biedplatform van Troostwijk. Bezoeken kunnen enkel plaatsvinden mits het vastleggen van een afspraak met ons kantoor. 
De biedtermijn loopt af op 15/12/2022 om16u. De instelprijs bedraagt: € 223.000,00
Het geboden bedrag is steeds exclusief het ereloon van de makelaar (nl.: 3,50 % excl. btw of zijnde 4,23% incl BTW op het aanvaarde geboden bedrag, hierop zijn tevens verkooprechten verschuldigd) en de verkoopbelastingen; zowel dit ereloon als de verkoopbelastingen worden door de koper gedragen.
Klik voor bijkomende informatie en biedingen op de volgende link:  https://www.troostwijkauctions.com/nl/open-bebouwing-(be)/03-43728-34711-8693643/

Hoe werkt een online bieding via het open biedsysteem?
Dit pand wordt met een open biedsysteem via Troostwijk Auctions aangeboden. Hierbij dient u tegen uiterlijk het einde van de biedronde uw bod uit te brengen. Een bod via een open biedsysteem betekent dat u een transparant bod plaatst, nl. een bod dat voor andere kandidaat-kopers ook zichtbaar is. Biedt er iemand voor het einde van de biedronde meer dan u? Dan krijgt u de kans om een nog hoger bod uit te brengen. Na het aflopen van de biedronde, ontvangt u een aankoopbelofte om uw bod te officialiseren. Vraag meer info bij uw makelaar!

Op de Tiensestraat in Landen, vinden we deze rustig gelegen en te renoveren woning terug. Ondanks dat de woning rustig gelegen, bevindt alles wat u nodig heeft zich toch in de directe omgeving. Op wandelafstand vindt u namelijk een schooltje terug, winkels, eetgelegenheden, en zelfs het natuurreservaat "de Beemden" waar u kan genieten van een heerlijke wandeling. Verder heeft u ook een goede verbinding met het openbaar vervoer en bereikt u zo het centrum van Landen. 

U komt de woning binnen via een ruime inkomhal met apart gastentoilet. Als u verder wandelt komt u in de ruime zit/eetkamer waar u geniet van veel lichtinval en een prachtig zicht op het overdekt terras en de tuin van 9a60ca. Aansluitend treffen we de keuken, mits de nodige renovatiewerken is het hier voor elke hobbykok heerlijk vertoeven. Ook vanuit de keuken heeft u rechtstreek toegang tot de tuin. Op de bovenverdieping vinden we nog 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, enkele wastafel en een toilet. 

Ten slotte is de woning nog volledig onderkelderd waar u nog voldoende spullen kunt stockeren en plaats vindt voor uw auto veilig weg te zetten. 

Kunt u niet wachten om deze woning te renoveren tot uw droomwoning? Twijfel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/30 50 50.


Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 223.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1963
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
HN1ORHXMF89W
Makelaar Code
153253
EPC Waarde
785 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter, agrarisch gebied
Overstromingsgebied
ja
Prijs Geschiedenis
02 Dec 2022
€223.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com