Home Te Koop Huis 3400 Landen
Pepijnstraat 9
Kaart

Pepijnstraat 9

3400 Landen Huis Te Koop
206 m² wonen
4 slaapkamers

Ontdek deze prachtige woning in de rustige Pepijnstraat in Landen, een perfecte locatie voor gezinnen en professionals. In deze centrale stadslocatie geniet je van alle voordelen van het stadsleven met winkels, scholen en openbaar vervoer op een steenworp afstand, maar ook van de nodige rust en ontspanning.

Deze woning heeft een trendy open keuken die naadloos aansluit op de eet- en woonkamer, met directe toegang tot het terras. Een praktische berging maakt het dagelijks leven gemakkelijk en de vier slaapkamers - inclusief een ruime zolderkamer met bureau en slimme ingebouwde kasten - bieden meer dan genoeg ruimte. Deze zolder kan ook dienen als thuiskantoor of speelruimte voor de kinderen, wat bijdraagt aan de flexibiliteit en functionaliteit van het huis.

Duurzaamheid is ook een belangrijke troef van dit pand, dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen. Zo profiteer je niet alleen van een lagere milieu-impact, maar ook van aanzienlijke energiebesparingen. De zonnige tuin is een fantastische plek om te genieten van momenten in de buitenlucht met familie en vrienden.

Klaar om dit huis te ontdekken? Neem dan snel contact op met ons voor een bezoek. Deze instapklare woning, waar comfort, functionaliteit en sereniteit hand in hand gaan, wacht op jou. E-mail naar jacky@connect-immo.be.

EPC: 192 kWh/m² - 2375748 - Label B
Wg-Gdv-Gvkr-Gvv

* * *

Pepijnstraat 9 - 3400 Landen - Welkom in de Pepijnstraat te Landen, gekend om zijn zeer centrale stadsligging maar genietende van rust. Met gemakkelijke toegang tot voorzieningen, winkels, scholen en openbaar vervoer, is dit de ideale plek voor gezinnen en professionals die de ideale balans wensen te vinden tussen het stadsleven en ontspanning.

Deze woning biedt u een trendy open keuken die naadloos overloopt in de eet/woonkamer met uitzicht op het terras. De aanwezigheid van een praktische berging vergemakkelijkt de dagelijkse noden. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan één ruime zolderkamer met bureau en slim geïntegreerde inbouwkasten die zorgen voor voldoende opbergruimte. Deze ruimte kan ook dienen als kantoor aan huis of als speelruimte voor de kinderen.

Dit pand wordt gekenmerkt door zijn duurzame zonnepanelen waardoor we niet alleen het milieuvriendelijke aspect aankaarten maar ook zorgt dit voor aanzienlijke besparingen op energiekosten.
De zonnige tuin nodigt uit tot heerlijke momenten in de buitenlucht met je familie en vrienden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezoek aan deze instapklare woning, waar comfort, functionaliteit en sereniteit samenkomen in perfecte harmonie. Contacteer ons: jacky@connect-immo.be

EPC: 192 kWh/m²-2375748 - Label B
Wg-Gdv-Gvkr-Gvv

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
206 m2
Referentie
-332NG8DJ-DK
Makelaar Code
793-5924873
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€339.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com