Home Te Koop Huis 3400 Landen
Braakkouterstraat 4
Kaart

Braakkouterstraat 4

3400 Landen Huis Te Koop
136 m² wonen
130 m² perceel
2 slaapkamers

Deze halfopen woning met twee slaapkamers biedt een prachtige kans voor een toekomstige huiseigenaar. De prijs is uiterst aantrekkelijk, waardoor je zonder al te grote investering deze woning kan omtoveren tot je eigen gezellige thuis.

Bij binnenkomst in de hal word je verwelkomd door een knusse woon- en eetkamer, verrijkt met een houtkachel voor die extra touch aan sfeer tijdens koude winteravonden. Vervolgens stroom je vloeiend over in de keuken, die hoewel een opfrisbeurt nodig heeft, veel mogelijkheden biedt. Naast de keuken vind je een handige wasruimte en een toilet.

Met twee ruime slaapkamers biedt dit huis genoeg ruimte voor comfortabel wonen en personaliseren naar eigen smaak. Ideaal dus voor een klein gezin of een koppel.

De ligging van deze woning is uitmuntend. In de directe omgeving heb je een bakker, slager, bushalte, station en school. Prettig wonen dus met alle nodige voorzieningen vlakbij.

Buiten wacht een tuinruimte die je naar hartenlust kan omvormen tot je eigen groene oase voor heerlijke ontspanning in de buitenlucht.

Het prijsetiket op deze woning maakt dit aanbod nog aantrekkelijker. Een mooie kans dus als je op zoek bent naar een renovatieproject waar jij je stempel op kan drukken.

Let wel, deze woning valt onder de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (tenzij er binnen 5 jaar gesloopt wordt). Voor meer informatie raadpleeg je de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be.

* * *

Braakkouterstraat 4 - 3400 Landen - Deze veelbelovende halfopen bebouwing met twee slaapkamers zoekt een nieuwe eigenaar om nieuw leven in te blazen. Met wat zorg en toewijding kan deze woning getransformeerd worden tot een comfortabel thuis. De betaalbare prijs biedt een uitstekende investeringskans.

Bij binnenkomst via de gang betreedt u de gezellige woon- en eetruimte, compleet met een houtkachel. Deze charmante toevoeging verwarmt niet alleen de ruimte, maar schept ook een warme en gastvrije sfeer, vooral tijdens de koude wintermaanden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid, naadloos overgaand in de keuken.

De keuken zelf kan een opfrisbeurt gebruiken maar biedt veel potentieel. Aan de keuken grenst een wasplaats en een toilet. De buitenruimte kan getransformeerd worden tot een aangename tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht.

Met twee ruime slaapkamers is deze woning ideaal voor een klein gezin of een koppel. De slaapkamers bieden genoeg ruimte voor comfortabel wonen en bieden mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.

De locatie van deze woning is een absoluut pluspunt. U bevindt zich op een steenworp afstand van een bakker, slager, bushalte, station en school, waardoor uw dagelijkse routine bijzonder gemakkelijk wordt.

Buiten vindt u een tuinruimte die omgevormd kan worden tot een aangename buitenplaats waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht.

Het meest opmerkelijke aspect van deze aanbieding is de prijs. De woning wordt aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs, waardoor deze kans des te aantrekkelijker is voor degenen die op zoek zijn naar een renovatieproject waarin ze hun eigen stempel kunnen drukken.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 150.000
Kadastraal Inkomen
€ 292
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1882
Grond oppervlakte
130 m2
Bewoonbare oppervlakte
136 m2
Referentie
CEU7N1UKU7T6
Makelaar Code
5918874
EPC Waarde
514 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20220728--0002647368-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€150.000 / BVM Vastgoedmakelaar
25 Mar 2024
€165.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com