Home Te Koop Huis 3400 Landen
Waasmontstraat 262
Kaart

Waasmontstraat 262

3400 Landen Huis Te Koop
235 m² wonen
565 m² perceel
4 slaapkamers

Gelegen in het rustige Waasmont, een deelgemeente van Landen, staat deze charmante gezinswoning te koop in de Waasmontstraat 262. De locatie biedt een ideale balans tussen bereikbaarheid en rust, met de Steenweg op Sint-Truiden vlakbij en de oprit van de E40 op slechts vijf minuten rijden.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de knusse leefruimte. Hier bevindt zich ook een afzonderlijk ruime kamer. Vanuit de inkomhal kan je eveneens naar de keuken. Op het gelijkvloers tref je nog een apart toilet en praktische berging.

Via de trap in de inkomhal kom je op het tussenverdiep waar een prachtige, volledig gerenoveerde badkamer (2014) te vinden is. Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een kleinere kamer die momenteel als dressing gebruikt wordt. Een vaste trap leidt je naar de tweede verdieping waar je nog een ruime kamer en twee extra slaapkamers aantreft.

Onder de woning ligt een ruime kelder die extra opslagruimte biedt. Parkeren naast de woning is mogelijk, en ook aan de achterzijde van het perceel is er ruimte voor je auto.

Wil je deze woning zelf komen ontdekken? Maak dan snel een afspraak via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be. Let op: de vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

* * *

Waasmontstraat 262 - 3400 Landen - In Waasmont, een deelgemeente van Landen, vinden we langs de Waasmontstraat ter hoogte van nummer 262 deze charmante gezinswoning terug. Deze woning vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Steenweg op Sint-Truiden welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy. Ook de oprit van de E40 is slechts op 5 minuten rijden gelegen.
De inkomhal geeft toegang tot de gezellige leefruimte. Aansluitend treffen we nog een ruime ruimte.
De inkomhal leidt ons eveneens naar de keuken.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een apart toilet terugvinden alsook een praktische berging.
Het verdiep bereiken we via de trap in de inkomhal. Op het tussenverdiep treffen we de prachtige badkamer. Deze werd in 2014 volledig gerenoveerd.
Op de eerste verdieping kunnen we reeds twee ruime slaapkamers terugvinden alsook een kleinere kamer die momenteel als dressing dient.
Via een vaste trap bereikt men de tweede verdieping. Hier treffen we nog en ruime ruimte en twee bijkomende slaapkamers.
De woning beschikt eveneens over een ruime kelder.
Bovendien is het hier mogelijk om ook aan de achterzijde van het perceel te parkeren.
Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Maak dan snel een afspraak op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be
De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Kadastraal Inkomen
€ 485
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1933
Grond oppervlakte
565 m2
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
-ZSP-O02ABQP
Makelaar Code
895
EPC Waarde
348 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240320-0003182644-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€319.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com