Home Te Koop Huis 3201 Langdorp
Oude Mechelsebaan 377
Kaart

Oude Mechelsebaan 377

3201 Langdorp Huis Te Koop
143 m² wonen
895 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een vrijstaande gezinswoning in een rustige omgeving? Deze woning met 3 slaapkamers en een mooie tuin is een absolute buitenkans! Op de begane grond vindt u een inkomhal die leidt naar een tussenruimte, ideaal voor een vestiaire. De ruime, lichte woonkamer heeft een houtkachel en de keuken biedt voldoende ruimte voor een eethoek. Aan de keuken grenst een veranda die toegang geeft tot de garage. De begane grond beschikt ook over een badkamer en een aangename tuin met terras en twee tuinbergingen.

Via de trap in de inkomhal bereikt u de eerste verdieping met drie slaapkamers. Een uitklapbare zoldertrap geeft toegang tot extra opbergruimte op de zolder.

De woning is gelegen in het rustige, landelijke Langdorp, een deelgemeente van Aarschot. U woont dichtbij het centrum van Langdorp met alle nodige faciliteiten, en ook het centrum van Aarschot is niet ver weg. Dankzij de nabijheid van de E314 bent u ook snel in Leuven.

Is deze rustig gelegen gezinswoning precies wat u zoekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Extra informatie (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige informatie, enz.) kunt u hieronder downloaden.

* * *

Oude Mechelsebaan 377 - 3201 Langdorp - Op zoek naar een rustig gelegen vrijstaande gezinswoning met 3 slaapkamers en een leuke tuin? Dan is dit een absolute buitenkans!

Op de gelijkvloerse verdieping omvat de woning een inkomhal met in het verlengde daarvan een tussenplaats met ruimte voor bv. een vestiaire, een ruime, lichtvolle living met houtkachel, een badkamer en een keuken met ruimte voor eetplaats met aangrenzend een veranda van waaruit je bovendien toegang hebt tot de naastgelegen garage. Verder kan je op het gelijkvloers beschikken over een leuke rustige tuin met terras en 2 tuinbergingen.

Via de trap in de inkomhal komen we op de eerste verdieping waar je kan beschikken over 3 slaapkamers. Via een uitklapbare zoldertrap heb je bovendien toegang tot de zolderruimte.

Gelegen in het rustige en landelijke Langdorp (deelgemeente van Aarschot) kent deze woning een uitstekende ligging. Zo woon je vlakbij het centrum van Langdorp met alle bijhorende faciliteiten. Ook het centrum van Aarschot bevindt zich niet veraf. Bovendien heb je via de E314 ook een vlotte verbinding met Leuven.

Lijkt deze uiterst rustig en landelijk gelegen gezinswoning echt iets voor jou en je gezin? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog voor de inplanning van een bezoek ter plaatse.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen,...) kan U hieronder downloaden ↓. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
895 m2
Bewoonbare oppervlakte
143 m2
Referentie
TGJUYB5DC3IP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€295.000 / Immo Jan Stas
15 Mar 2024
€315.000 / Immo Jan Stas
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com